۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
۶۰ درصد رانندگان اتوبوس، مینی بوس و ون در استان تهران بیکار هستند
گفتگوی بازار با رئیس اتحادیه صنف مسافربری؛

۶۰ درصد رانندگان اتوبوس، مینی بوس و ون در استان تهران بیکار هستند

انصافی رئیس اتحادیه صنف مسافربری استان تهران گفت: به علت تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و دورکاری کارکنان برخی از شرکت ها و سازمان ها، هم اکنون ۶۰ درصد رانندگان اتوبوس، مینی بوس و ون در استان تهران بیکار هستند.

«علی انصافی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیل بازار افزود: هم اکنون این اتحادیه در سطح استان تهران ۱۰ هزار عضو دارد که ۲ هزار نفر آن را رانندگان اتوبوس شهری، ۶ هزار نفر مینی بوس و ۲ هزار نفر آن را دارندگان خودروهای ون تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش سرسام آورقیمت ارز، افزایش هزینه های قطعات یدکی و لاستیک و پایین بودن کرایه ها، هرگونه سرمایه گذاری در این زمینه بسیار اندک شده است، گفت: یک دستگاه اتوبوس ۶۰۰ میلیون تومانی هم اکنون در بازار ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارد و این سبب شده هیچ سرمایه گذاری در این بخش سرمایه گذاری نکند.

وی با با بیان اینکه با افزایش قیمت ها در ماه های اخیر هیچ اتوبوسی از طرف کارخانجات تولید کننده داخلی تحویل نشده است، گفت: تولید اتوبوس، مینی بوس و ون در کارخانجات داخلی عملا متوقف شده است، لذا از دولت درخواست داریم با واردات این خودروها با عمر سه سال بدون دریافت حقوق گمرکی موافقت کند تا این صنف بیش از این دچار ضرر و زیان نشود.

رئیس اتحادیه صنف مسافربری استان تهران یادآورشد: شرایطی به وجود آمده است که رانندگان دیگر حاضر به خرید اتوبوس و یا مینی بوس برای فعالیت در داخل شهر تهران نیستند و عملا به ما می گویند اگر پول خود را در بانک سپرده گذاری کنند خیلی بهتراست، هرچند که سود سپرده گذاری در بانک ها نیز کم است.

این مقام مسئول در اتحادیه صنف مسافربری استان تهران اظهارداشت: شرایط نامناسب کاری حمل و نقل عمومی را در تهران به شدت تحت تاثیر قرارداده است و متاسفانه دولت و دست اندرکاران نیز در این زمینه هیچ کمکی به این رانندگان نکرده است.

انصافی بیان کرد: افزایش قیمت لوازم یدکی در بازار و به خصوص لاستیک، روغن و لنت ترمز رانندگان را با مشکلات بزرگی مواجه کرده است و اگر این قطعات بدون واسطه از تولید کنندگان در اختیار این اتحادیه قرار گیرد از دلالی واسطه ها جلوگیری و هزینه رانندگان نیز کمتر خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف مسافربری استان تهران پیش از این توزیع لاستیک در اختیار این اتحادیه بود و ما با ثبت آن در سند حواله لاستیک را برای رانندگان صادر می کردیم اما اخیرا وزارت صنت، معدن و تجارت اعلام کرد که رانندگان برای خرید لاستیک مورد نیاز باید به سامانه مربوطه مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

انصافی افزود: این در حالی است که این سایت غیر قابل دسترسی است و به علت نبود زیر ساخت های مناسب رانندگان نتوانستند تاکنون در این سایت برای دریافت لاستیک ثبت نام کنند.

رئیس اتحادیه صنف مسافربری استان تهران با اشاره به قیمت لاستیک در بازار گفت: هم اکنون قیمت دو حلقه لاستیک ایرانی (اتوبوس) در بازار بیش  از ۸ میلیون تومان قیمت دارد و قیمت دو حلقه لاستیک خارجی حدود ۱۵ میلیون تومان است.

وی یادآورشد: هر راننده در این اتحادیه یک دفترچه دارد و تحویل هرگونه قطعات و لاستیک تحویلی به رانندگان در این دفترچه ثبت می شد تا همه اعضای اتحادیه صنف مسافربری استان تهران عادلانه از امکانات موجود استفاده کنند.

انصافی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا کار را برای رانندگان در سطح شهر بسیار دشوار کرده است گفت: با وجود این مشکلات دولت نیز متاسفانه به تعهدات خود در این زمینه عمل نکرده و این باعث نگرانی بیشتر رانندگان حمل ونقل شهری شده است.

وی گفت: زمانی که ویروس کرونا باعث تعطیلی بسیاری از مشاغل در تهران شد، اتحادیه پیشنهاد کرد دولت از رانندگان مالیات نگیرد اما علیرغم قول مساعد به این پیشنهاد ما توجه نشد.

رئیس اتحادیه صنف مسافربری استان تهران اظهارداشت: پیشنهاد دیگر ما در این شرایط و بیکاری رانندگان حمل ونقل شهری این بود که دولت ۳ ماه بیمه تامین اجتماعی رانندگان را پرداخت کند تا سابقه کاری این قشر زحمتکش حفظ شود، اما در این خصوص نیز با ما همکاری نکردند.

کد خبر: ۴۵٬۲۹۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha