۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۹
مدارس مازندران فردا دوشنبه غیرحضوری شد| فعالیت ادارات عادی و دایر است

مدارس مازندران فردا دوشنبه غیرحضوری شد| فعالیت ادارات عادی و دایر است

استانداری مازندران اعلام کرد: با توجه به شرایط جوی کشور و استان و ورود سامانه بارشی و پیش‌بینی کاهش محسوس دما، مدارس استان در همه مقاطع فردا -دوشنبه- غیرحضوری فعالیت می‌کنند.

به گزارش بازار، عیسی قاسمی طوسی شامگاه یکشنبه در گزارشی به خبرنگاران اظهار کرد: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران با اشاره به پیش‌بینی بارش‌ شدید باران و کاهش دما در روز دوشنبه (۱۸ آبان) و احتمال وقوع آبگرفتگی معابر در سراسر استان گفت: با پیشنهاد ستاد مدیریت بحران استان فردا -دوشنبه- همه مدارس مازندران در تمام مقاطع به صورت غیرحضوری فعال خواهند بود، اما ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان برای ارائه خدمات به مردم به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: غیرحضوری بودن مشمول ادارات و بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی نمی‌شود و همه ادارات و بانک‌ها به روال عادی با تمام ظرفیت فردا فعال خواهند بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به پیش‌بینی بارندگی‌ها همه دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان نیز در حالت آماده‌باش قرار دارند و مرخصی مدیران در استانداری، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها با دستور استاندار لغو شده است.

قاسمی طوسی تصریح کرد: هرگونه تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی یا غیرحضوری شدن مدارس و ادارات استان برای سایر روزها از طریق مراجع و رسانه‌های رسنی اعلام خواهد شد و تاکید می‌شود که شهروندان از توجه به خبرهای غیررسمی در این زمینه و بازنشر آن‌ها بپرهیزند.

کد خبر: ۴۳۸٬۱۰۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha