۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۹
اجتماع ۱۵۰۰ دانش‌آموز مینابی به یاد شهدای شجره‌طیبه

اجتماع ۱۵۰۰ دانش‌آموز مینابی به یاد شهدای شجره‌طیبه

هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز مقطع ابتدایی شهرستان میناب در همایش «نوگلان فاطمی» با حضور در گلزار شهدای این شهرستان، یاد و خاطره شهدان دانش‌آموز دبستان شجره‌طیبه را گرامی داشتند.

به گزارش بازار، حجت‌الاسلام سیدمصطفی مرتضوی شنبه شب در حاشیه برگزاری این همایش افزود: همایش «نوگلان فاطمی» همزمان با ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) و با حضور بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز پایه‌های اول تا ششم ابتدایی شهرستان میناب برگزار شد.

وی ترویج فرهنگ فاطمی، آشنایی نسل کودک و نوجوان با سیره و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز دبستان شجره‌طیبه را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این اجتماع عنوان کرد.

حجت الاسلام مرتضوی اضافه کرد: اجتماع «نوگلان فاطمی» با محوریت پیوند آموزه‌های مکتب فاطمی، فرصتی برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با ارزش‌های دینی ، فرهنگ ایثار و شهادت و یادآوری مظلومیت شهدای دانش‌آموز میناب را برای حاضران فراهم کرد.

در این مراسم، دانش‌آموزان با حضور در گلزار شهدای میناب، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، یاد و خاطره دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره‌طیبه را گرامی داشتند و با آرمان‌های شهدا تجدید پیمان کردند.

همچنین پویانفر مداح اهل‌بیت (ع)، در این اجتماع به ذکر مصائب حضرت فاطمه زهرا (س) و مدیحه‌سرایی پرداخت و دانش‌آموزان در فضایی آمیخته با سوگواری و معنویت، این مراسم همراهی کردند.

شهرستان میناب با جمعیتی حدود ۳۰۰ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس، مرکز استان هرمزگان قرار دارد.

کد خبر: ۴۳۷٬۹۱۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha