۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۸
قطع راه ارتباطی ۱۷۰ روستای لرستان| برق ۹۰ روستا همچنان قطع است

قطع راه ارتباطی ۱۷۰ روستای لرستان| برق ۹۰ روستا همچنان قطع است

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان از قطع راه ارتباطی حدود ۱۷۰ روستا در مقاطعی از محورهای روستایی استان و قطعی برق ۹۰ روستا در پی بارندگی‌های شدید خبر داد.

به گزارش بازار، احسان کرم‌زاده ظهر امروز شنبه در جلسه مدیریت بحران استانداری لرستان با اشاره به بارندگی‌های ۳۶ ساعت گذشته در استان اظهار داشت: میانگین بارش ثبت‌شده در لرستان طی این مدت به بیش از ۴۳ میلی‌متر رسیده و ایستگاه سپیددشت با ۱۶۴ میلی‌متر و شول‌آباد شهرستان الیگودرز با ۱۴۸ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی را ثبت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه حجم بارش‌ها فراتر از پیش‌بینی‌های هواشناسی بوده است، افزود: میزان بارندگی در برخی نقاط استان تقریباً با مجموع بارش سالانه بعضی از استان‌های مرکزی و کویری کشور برابری می‌کند؛ موضوعی که ضرورت آمادگی و حضور میدانی دستگاه‌های اجرایی و امدادی را دوچندان کرده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت شرایط ناشی از بارندگی‌ها گفت: با تأکید استاندار لرستان، فرمانداران به‌صورت میدانی در مناطق مختلف حضور دارند و جلسات ستاد مدیریت بحران در سطح استان و شهرستان‌ها به‌صورت روزانه و در برخی روزها دو تا سه نوبت برگزار می‌شود.

کرم‌زاده ادامه داد: تمامی امکانات دستگاه‌های اجرایی، امدادی و عملیاتی استان برای مدیریت شرایط جوی به میدان آمده‌اند و نیروهای راهداری، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و شهرداری‌ها برای رفع مشکلات ناشی از بارندگی تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به اختلال در زیرساخت‌های ارتباطی و خدماتی استان تصریح کرد: در حال حاضر ارتباط جاده‌ای حدود ۱۷۰ روستا در بخش‌هایی از محورهای روستایی قطع شده و ۹۰ روستا نیز با قطعی برق مواجه هستند.

وی با تأکید بر باز بودن محورهای اصلی استان بیان کرد: نیروهای عملیاتی در آمادگی کامل قرار دارند و اقدامات لازم برای بازگشایی مسیرهای روستایی و رفع خاموشی‌ها در حال انجام است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با هشدار نسبت به فعالیت موج جدید بارشی در استان خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، تا صبح فردا، یکشنبه، موج دیگری از بارش‌ها در لرستان فعال خواهد شد.

کرم‌زاده افزود: با توجه به بارندگی‌های سنگین ۳۶ ساعت گذشته، خاک در بسیاری از مناطق اشباع شده و احتمال افزایش حجم روان‌آب‌ها طی ۲۴ ساعت آینده وجود دارد.

کد خبر: ۴۳۷٬۷۷۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha