۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۴
دکتر لله‌گانی چهره ماندگار تراکنش ایران شد | «وایب» در صدر فین‌تک‌ها
چهره ماندگار فین‌تک ایران در «پیچ تاریخی» بانکداری

دکتر لله‌گانی چهره ماندگار تراکنش ایران شد | «وایب» در صدر فین‌تک‌ها

دکتر اسماعیل لله‌گانی در دوازدهمین رویداد تراکنش ایران به عنوان «چهره ماندگار» معرفی شد،«وایب» و محصولات فناورانه بانک رفاه نیز در صدر فین‌تک‌های سال ۱۴۰۵ ایستادند.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دوازدهمین رویداد بزرگ تراکنش ایران که با شعار «پیچ تاریخی بانکداران، فناوران و نوآوران صنعت مالی ایران» از ۱۰ تا ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۵ در مرکز آفرینش‌های کانون و هتل لاله تهران برگزار شد، در نخستین روز خود دو دستاورد مهم برای بانک رفاه کارگران رقم زد: کسب عنوان «چهره ماندگار» توسط مدیرعامل این بانک و انتخاب پلتفرم خرید اعتباری «وایب» به عنوان محصول برتر سال در حوزه فین‌تک.

در آیین افتتاحیه این رویداد، دکتر اسماعیل لله‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، به پاس «سوابق درخشان، مدیریت راهبردی و خدمات ارزنده در مسیر توسعه فناوری‌های مالی و تحول دیجیتال»، به عنوان چهره برتر دوازدهمین رویداد تراکنش ایران در سال ۱۴۰۵ معرفی شد و تندیس ویژه این جشنواره به او اهدا شد. هم‌زمان، هیئت داوران بخش «محصولات برتر سال (فین‌تکس)»، پس از ارزیابی دقیق نوآوری‌ها و راهکارهای فناورانه بانک رفاه، پلتفرم خرید اعتباری «وایب» و دیگر محصولات پیشرو این بانک را به عنوان دستاوردهای برتر فین‌تک سال ۱۴۰۵ معرفی و با اهدای تندیس ویژه از آنها تقدیر کرد.

«وایب»، از رکورد ۱۰۰ هزار تراکنش روزانه تا عنوان محصول برتر

پلتفرم «وایب» در نخستین روز از این رویداد، علاوه بر کسب عنوان محصول برتر سال ۱۴۰۵ در پنجمین جشنواره انتخاب محصولات برتر سال (FINTEX)، میزبان جشن دستیابی به رکورد «۱۰۰ هزار تراکنش روزانه» نیز بود. دکتر لله‌گانی با حضور در غرفه شرکت «پژوهنده راه رفاه پردیس» (مجری پلتفرم وایب)، از این دستاورد تجلیل کرد و بر تداوم حمایت بانک از نوآوری‌های مالی تأکید نمود.

مدیرعامل بانک رفاه در جریان این بازدید، با تأکید بر اینکه «خلق فناوری تنها نیمی از مسیر موفقیت است»، افزود: «نیم دیگر، اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به مردم است. اگر مردم از ظرفیت‌های پنهان و آشکار ابزارهای نوین بانکی از جمله پلتفرم وایب آگاه نباشند، بهره‌وری واقعی محقق نمی‌شود». شهریار بیدار، مدیرعامل وایب نیز این موفقیت را حاصل «اعتماد و نگاه رو به جلوی» مدیران عالی بانک رفاه دانست.

«وایب» یک پلتفرم خرید اعتباری تحت حمایت بانک رفاه کارگران است که با هدف افزایش قدرت خرید بازنشستگان تأمین اجتماعی و حقوق‌بگیران این بانک طراحی شده است. این پلتفرم در مرحله نخست با اختصاص ۶ همت اعتبار راه‌اندازی شد و تسویه با فروشندگان را به صورت نقدی و با خریداران به صورت اقساطی انجام می‌دهد. دو طرح اصلی آن عبارتند از: «وایب مارکت» با اعتبار تا سقف ۲۰ میلیون تومان در چهار قسط و «وایب پلاس» با اعتبار بیش از ۱۰۰ میلیون تومان برای خریدهای بزرگ‌تر، هر دو طرح بدون سود، بدون پیش‌پرداخت، بدون چک و ضامن و قابل استفاده در شبکه‌ای گسترده از پذیرندگان حضوری و آنلاین.

تأکید بر امنیت، هوش مصنوعی بومی و تولید ملی

دکتر لله‌گانی در حاشیه این رویداد، در میزگرد «راهبردهای صنعت مالی و بانکی و گذار از پیچ تاریخی ایران» نیز سخنرانی کرد و بر ضرورت ارتقای امنیت فناوری اطلاعات و صیانت از داده‌های مشتریان به عنوان «یکی از ارکان اصلی راهبردهای نوین بانکی» تأکید نمود. وی استفاده بهینه از ظرفیت «هوش مصنوعی داخلی» را در ارتقای کیفیت، سرعت و دقت خدمات بانکی بسیار اثرگذار دانست و توسعه ابزارهای هوش مصنوعی بومی را بستر مناسبی برای شخصی‌سازی خدمات و بهینه‌سازی فرآیندهای عملیاتی معرفی کرد.

مدیرعامل بانک رفاه همچنین نوسازی مستمر زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و ایجاد تنوع و نوآوری را از الزامات رقابت‌پذیری در صنعت مالی عنوان کرد و گفت بانک‌ها برای همگام شدن با تحولات جهانی و پاسخگویی به انتظارات فزاینده مشتریان، نیازمند به‌روزرسانی مداوم ابزارها و سیستم‌های فناورانه خود هستند.

رویدادی در مقیاس اکوسیستم فین‌تک کشور

دوازدهمین رویداد تراکنش ایران با حضور بیش از ۱۲ هزار بازدیدکننده تخصصی، ۳۰۰ عضو کمیته‌های علمی و داوری، ۲۶ نشست تخصصی و بیش از ۱۰۰ سخنرانی، یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های صنعت پرداخت و فناوری مالی کشور بود. در بخش «چهره‌های ماندگار» این رویداد، علاوه بر دکتر لله‌گانی، از دکتر محمد طالبی نیز تقدیر شد و در بخش «مدیران مؤثر» نیز از جمعی از مدیران ارشد شبکه بانکی تجلیل به عمل آمد.

کسب هم‌زمان عنوان «چهره ماندگار» برای مدیرعامل بانک رفاه و «محصول برتر سال ۱۴۰۵» برای پلتفرم «وایب»، نشان‌دهنده انسجام راهبردی این بانک در مسیر تحول دیجیتال است؛ مسیری که به گفته دکتر لله‌گانی، بدون «اطلاع‌رسانی شفاف به مردم» و «اتکا به فناوری بومی» به بهره‌وری واقعی نخواهد رسید.

دکتر لله‌گانی چهره ماندگار تراکنش ایران شد | «وایب» در صدر فین‌تک‌ها

کد خبر: ۴۳۷٬۶۸۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha