به گزارش خبرنگارر بازار، سیدمصطفی موسوی روز پنجشنبه در نشست بررسی مسائل و چالشهای پیش روی گندمکاران و برنجکاران مناطق شرق و غرب کارون و محدوده شلمچه که در سالن جلسات اتاق بازرگانی خرمشهر برگزار شد، اظهار کرد: همکاری نزدیکی با سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان و شهرستان خرمشهر داریم و حمایت از تلاشگران عرصه کشاورزی را وظیفه خود میدانیم.
وی افزود: بررسی چالشهای بخش کشاورزی در سطح منطقهای و ملی از وظایف ذاتی اتاق بازرگانی است و در کنار فعالیتهای معمول، موضوعات پژوهشی و مطالعاتی این حوزه را نیز دنبال میکنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر با اشاره به اجرای طرح پایلوت کشت خشکهکاری برنج بیان کرد: گزارش جامعی از نتایج این طرح تهیه و منتشر خواهد شد و تداوم این نوع کشت نیز در دستور کار قرار دارد.
موسوی تأکید کرد: مسائل و مشکلات بخش کشاورزی را بهصورت جدی پیگیری میکنیم و در این مسیر، موضوعات بانکی و مشکلات مالی کشاورزان نیز مورد توجه و پیگیری اتاق قرار دارد.







نظر شما