۵ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۱
۲۲۷ واحد تولیدی راکد در همدان به چرخه تولید بازگشت
استاندار:

۲۲۷ واحد تولیدی راکد در همدان به چرخه تولید بازگشت

استاندار همدان با اشاره به اینکه حمایت از تولید داخلی از اولویت های دولت به شمار می رود، گفت: ۲۲۷ واحد تولیدی راکد و غیرفعال در استان به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش بازار، حمید ملانوری‌شمسی در ویژه برنامه "استاندار" در رسانه ملی اظهار کرد: ۲۴ تفاهم‌نامه همکاری با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به ارزش حدود ۶۵.۷ همت و ۲۳۱ میلیون دلار منعقد و ۶۷ درصد از کل سرمایه‌گذاری خارجی مصوب استان معادل ۲۳۱.۴۶ میلیون دلار در دولت چهاردهم جذب شده است.

وی افزود: کارگروه مبارزه با فرار مالیاتی در استان تشکیل و بیش از ۱۰۰ هزار شخص حقیقی و حقوقی جدید شناسایی شده است.

استاندار همدان تصریح کرد: علاوه بر بازگشت ۲۲۷ واحد تولیدی راکد به چرخه فعالیت؛ اشتغال یک هزار و ۷۶۳ نفر تثبیت شده است؛ همچنین ۱۹ هزار و ۱۳۳ فرصت شغلی معادل ۱۱۵ درصد تعهد سالانه اشتغال استان ثبت شده و رتبه بیکاری استان از ۱۷ در بهار ۱۴۰۴ به ۴ در بهار ۱۴۰۵ بهبود یافته است.

ملانوری‌شمسی همچنین از راه‌اندازی قرارگاه استانی نظارت بر بازار و سامانه هوشمند ناظر ۷۲۴، برگزاری ۲۱ جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و تشکیل نخستین شورای گفت‌وگوی دولت و اصناف و بازاریان و شورای گفت‌وگوی شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور خبر داد.

استاندار همدان همچنین با اشاره به توسعه صادرات غیرنفتی گفت: ارزش صادرات کالا از این استان به ۲۲ کشور جهان به حدود ۱.۹ میلیارد دلار رسیده است.

کد خبر: ۴۳۵٬۸۷۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha