۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۹
مشارکت بنیاد برکت در طرح های آبرسانی و بهسازی مدارس استان سمنان

مشارکت بنیاد برکت در طرح های آبرسانی و بهسازی مدارس استان سمنان

سمنان- مدیرکل ستاد اجرایی استان سمنان از مشارکت بنیاد برکت در طرح‌های آبرسانی و بهسازی مدارس استان خبر داد و گفت:پنج کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و تجهیزات اصلاح شد.

ابوذر عرفانی در گفتگو با خبرنگار بازار درباره جزئیات طرح آبرسانی در پروژهای تابستانه 1405 اظهارکرد: این طرح در شهرستان شاهرود، دامغان و گرمسار، شامل پنج کیلومتر خط انتقال و اصلاح شبکه توزیع و تجهیزات است و برای بهره‌برداری از آن 35 میلیارد ریال اعتبار از سوی بنیاد برکت و اداره کل آب و فاضلاب استان سمنان هزینه شده است.

وی درباره بهسازی و مرمت شبکه آب به شهرستان های استان نیز گفت: امروز تفاهم‌نامه آبرسانی و اصلاح شبکه میان بنیاد و شرکت آبفای استان سمنان به امضا رسید و بر اساس آن، در مدت 20 روز، اصلاح شبکه و لوله گزاری جدید در برخی از شهرستان های استان انجام می‌شود.

رئیس ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان افزود:در این طرح تمرکز اصلی بر تامین و بهسازی لوله آب است و البته اصلاح و بهسازی شبکه آبرسانی مورد نیاز برای آبرسانی به مناطق دارای تنش آبی از سوی بنیاد برکت تامین خواهد شد.

عرفانی خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه نوعی همکاری و هم افزایی با آب و فاظلاب استان با طرح‌های عمرانی قرارگاه تابستانه 1405 به شکل متمرکز در حوزه آبرسانی به‌شمار می‌رود.

وی همچنین درباره دیگر اقدامات بنیاد برکت در قرارگاه تابستانه استان سمنان اظهار داشتند: بنیاد برکت هم زمان پنج مدرسه در سطح استان در شهرستان های سمنان، گرمسار و شاهرود نسبت به بهسازی و مرمت اقدام کرده است.

رئیس ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان افزود: اعتبار هزینه شده در این طرح از سوی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) چهار میلیارد و پانصد میلیون ریال است.

عرفانی در خاتمه افزود: این اقدام با هدف بازسازی و آماده‌سازی فضاهای آموزشی مناطق کم برخوردار استان و فراهم کردن امکان بازگشت دانش‌آموزان به محیط مناسب آموزشی دنبال می‌شود.

کد خبر: ۴۳۴٬۲۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha