۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۳
رونق نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس با احداث دهکده شهری

رونق نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس با احداث دهکده شهری

رئیس اداره راه و شهرسازی گنبدکاووس از شروع عملیات آماده‌سازی زمین ۲۶ هکتاری با عنوان «دهکده شهری» در این شهرستان مرزی خبر داد.

به گزارش بازار، قاسم شادکام روز شنبه، افزود: در این زمین دست‌کم ۲۰۰ واحد مسکونی احداث و ۲۰۰ قطعه زمین هم به متقاضیان ساخت خانه تحویل خواهد شد.

وی بابیان اینکه زمین دهکده شهری تحویل پیمانکار شده و عملیات اجرایی آماده سازی آن بزودی آغاز خواهد شد، افزود: ساخت مسکن و یا واگذاری زمین به متقاضیان براساس اولویت نام نویسی شده و برخورداری شرایط قانونی افراد خواهد بود.

شادکام از ۲ هزار خانوار گنبدی واجد شرایط درطرح نهضت ملی مسکن خبر داد و اضافه کرد: شناسایی اراضی مستعد، بررسی ظرفیت‌های موجود در بازنگری طرح جامع و پیگیری فرآیند الحاق اراضی جدید به محدوده این شهر و نیز روستاهای اقماری آن از جمله اقدامات راه و شهرسازی شهرستان در این طرح ملی است.

رئیس راه و شهرسازی گنبدکاووس همچنین با یادآوری اینکه اداره درسال ۱۴۰۳ نخستین پروژه نهصت ملی مسکن استان گلستان را در کوی بهارستان این شهر به‌تعداد ۹۶ واحد مسکونی تحویل داده است، گفت: هم اکنون نیز پروژه ۲۱۰ واحدی «نگارستان» در ورودی این شهر از سمت آزادشهر را با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله اجرا دارد.

وی از تحویل ۷۸ قطعه زمین ۲۰۰ متری به ۱۵۶ خانوار مشمول طرح جوانی جمعیت در گنبدکاووس طی چند روز گذشته هم خبر داد و افزود: برنامه این اداره تا پایان امسال واگذاری زمین به ۲۴۶ خانوار مشمول این طرح است.

شادکام، نداشتن سابقه مالکیت دولتی و شخصی درحوزه زمین و داشتن فرزند بیشتر را از اولویت‌های اصلی واگذاری اراضی به مشمولین قانون جوانی جمعیت دانست و ابراز امیدواری کرد: با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود، شناسایی و تامین اراضی جدید و تعامل و هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط گام‌های موثری در تامین زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس و رفع مطالبه خانواده‌های فاقد خانه برداشته شود.

کد خبر: ۴۳۳٬۹۲۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha