۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶
اراضی دولتی به ارزش بیش از ۶ هزار میلیارد ریال در کرمان بازپس‌گیری شد

اراضی دولتی به ارزش بیش از ۶ هزار میلیارد ریال در کرمان بازپس‌گیری شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از اجرای هشت حکم قضائی و رفع تصرف از ۲۰ هزار و ۸۰۰ مترمربع از اراضی دولتی در محدوده هفت‌باغ و شهر کرمان به ارزش ۶۲۳۲ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش بازار، مهدی بخشی چهارشنبه ۲۲ مهرماه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق عامه، حفاظت از اموال عمومی و اجرای احکام قطعی قضائی، از اراضی دولتی در محدوده هفت‌باغ و شهر کرمان رفع تصرف شد.

وی افزود: در این اقدام، هفت فقره حکم قطعی قضائی مربوط به اراضی واقع در منطقه هفت‌باغ اجرا و یک مورد نیز در محدوده شهر کرمان به‌صورت فوری رفع تصرف شد که در مجموع، به بازپس‌گیری ۲۰ هزار و ۸۰۰ مترمربع از اراضی دولتی به ارزش ۶۲۳۲ میلیارد ریال انجامید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با تأکید بر ضرورت صیانت از حقوق بیت‌المال بیان کرد: اجرای احکام قطعی قضائی و مقابله با تصرفات غیرقانونی اراضی دولتی، از اولویت‌های دستگاه قضائی در حوزه صیانت از حقوق عامه است و دادستانی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و هماهنگی دستگاه‌های مسئول، پیگیری‌های لازم را برای رفع تصرف از اراضی متعلق به بیت‌المال دنبال می‌کند.

بخشی خاطرنشان کرد: صیانت از اراضی دولتی و جلوگیری از تضییع حقوق عمومی، مستلزم استمرار نظارت‌ها، اقدام به‌موقع دستگاه‌های متولی و اجرای قاطع احکام قضائی است و در این مسیر، با هرگونه تعرض به حقوق عمومی در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.

کد خبر: ۴۳۳٬۶۰۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha