۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۲
تجارت ۸ میلیارد دلاری کالا در هرمزگان
ناظر گمرکات استان هرمزگان اعلام کرد

تجارت ۸ میلیارد دلاری کالا در هرمزگان

ناظر گمرکات استان هرمزگان با اشاره به افزایش ۹۷ درصدی درآمدهای گمرکی استان گفت: در نیمه نخست سال جاری بیش از ۱۴ میلیون و ۳۷۰ هزار تن کالا از گمرکات استان صادر شد.

به گزارش بازار، حسین سعیدی، اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵، ۱۳ میلیون و ۷۳ هزار تن کالا به ارزش چهار میلیارد و ۶۶ میلیون دلار از گمرکات هرمزگان صادر و در بخش واردات نیز یک میلیون و ۲۹۸ هزار تن کالا به ارزش سه میلیارد و ۹۸۸ میلیون دلار وارد کشور شده است.

وی افزود: بر این اساس، مجموع تجارت خارجی گمرکات هرمزگان در نیمه نخست امسال از ۱۴ میلیون و ۳۷۰ هزار تن فراتر رفته و ارزش این مبادلات نیز به بیش از هشت میلیارد دلار رسیده است.

ناظر گمرکات استان هرمزگان ادامه داد: ثبت این میزان تجارت در شرایطی انجام شده که طی ماه‌های گذشته بخشی از ساختمان‌ها و زیرساخت‌های گمرکی استان در جریان شرایط جنگی آسیب دید، اما روند انجام تشریفات گمرکی و ارائه خدمات به فعالان اقتصادی متوقف نشد.

سعیدی بیان کرد: کارکنان گمرکات استان با استفاده از فضاهای جایگزین و تداوم فعالیت‌های میدانی، فرآیندهای گمرکی را ادامه دادند تا آسیب‌های زیرساختی موجب ایجاد وقفه در جریان ورود و خروج کالا نشود.

وی با اشاره به اهمیت استمرار فعالیت گمرکات در شرایط دشوار گفت: گمرک علاوه بر انجام تشریفات قانونی، یکی از حلقه‌های مهم زنجیره تجارت خارجی است و حفظ روند ورود و خروج کالا و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی در شرایط بحرانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

درآمد گمرکی هرمزگان ۹۷ درصد افزایش یافت

ناظر گمرکات استان هرمزگان همچنین از افزایش ۹۷ درصدی درآمدهای گمرکی در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: درآمد گمرکات استان در این مدت به یک میلیون و ۱۲۴ هزار و ۹۹۲ میلیارد ریال رسید، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۵۷۱ هزار و ۶۱۵ میلیارد ریال بود.

سعیدی افزود: این افزایش درآمد در کنار حجم بالای تجارت خارجی، حاصل استمرار فرآیندهای گمرکی، انجام امور کارشناسی و ارزیابی، وصول حقوق و عوارض و فعالیت مستمر کارکنان گمرکات استان است.

وی با اشاره به شرایط فعالیت گمرکات استان در ماه‌های اخیر گفت: تجربه این دوره نشان داد که تداوم فعالیت گمرک تنها به زیرساخت‌های فیزیکی وابسته نیست و نیروی انسانی متخصص و مسئولیت‌پذیر نقش مهمی در حفظ جریان تجارت در شرایط دشوار دارد.

سعیدی تأکید کرد: گمرکات هرمزگان با تکیه بر تجربه به‌دست‌آمده، همچنان تسهیل تجارت، حمایت از تولید و تأمین کالا را دنبال می‌کنند و تلاش می‌شود روند تجارت خارجی از مسیر گمرکات استان با کمترین وقفه ادامه داشته باشد.

کد خبر: ۴۳۲٬۴۴۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha