۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۲
راه‌اندازی «کیف پول» بازنشستگان تا پایان مهرماه

راه‌اندازی «کیف پول» بازنشستگان تا پایان مهرماه

وزیر کار از اجرای آزمایشی «کیف پول» بازنشستگان تا پایان مهرماه خبر داد.

به گزارش بازار، احمد میدری, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز اجرای آزمایشی طرح «کیف پول» ویژه بازنشستگان تا پایان مهرماه در حداقل یک استان خبر داد و گفت این طرح با هدف پرداخت یک‌روزه مستمری‌ها و ارتقای دست‌کم 5 درصدی قدرت خرید مستمری‌بگیران طراحی شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی و آغاز اجرای طرح «کیف پول» ویژه بازنشستگان تا پایان مهرماه خبر داد و اعلام کرد این طرح با هدف واریز یک‌روزه مستمری‌ها و افزایش دست‌کم 5 درصدی قدرت خرید مستمری‌بگیران، ابتدا در حداقل یک استان اجرایی می‌شود.

میدری: اجرای آزمایشی کیف پول تا پایان مهرماه آغاز می‌شود

احمد میدری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، با اشاره به برنامه‌های حمایتی جدید دولت برای ارتقای معیشت مستمری‌بگیران اظهار داشت: «یکی از اقداماتی که امسال برای بازنشستگان عزیز در دستور کار قرار گرفته، طراحی سامانه "کیف پول" است که تا پایان مهرماه، اجرای آزمایشی آن حداقل برای یک استان آغاز خواهد شد.»

پایان فرایند فرسایشی واریز مستمری‌ها

وی در تشریح مزایای اجرایی این سامانه گفت: «نخستین ویژگی مهم این طرح، پایان دادن به فرایند فرسایشی واریزها است؛ با به‌کارگیری کیف پول، پرداخت مستمری بازنشستگان دیگر چند روز متوالی به طول نخواهد انجامید و کلیه مبالغ در یک روز به حساب آنان واریز می‌شود.»

افزایش 5 درصدی قدرت خرید؛ دستاورد تجربه بنگاه‌ها

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استناد به نتایج پیاده‌سازی این الگو در بنگاه‌های اقتصادی افزود: «تجربه ایجاد کیف پول‌های سازمانی در برخی صنایع و شرکت‌های بزرگ نشان داده است که این سازوکار دست‌کم 5 درصد قدرت خرید کارکنان را تقویت می‌کند؛ از این رو امیدواریم با راه‌اندازی کیف پول اختصاصی برای بازنشستگان، بتوانیم قدرت خرید این قشر را حداقل 5 درصد ارتقا دهیم.»

بازنشستگان؛ قشنی نیازمند توجه و حمایت

این طرح در حالی اعلام می‌شود که قشر بازنشسته و مستمری‌بگیر کشور، به‌ویژه در سال‌های اخیر، تحت تأثیر تورم و فشار هزینه‌های زندگی، با کاهش محسوس قدرت خرید مواجه بوده‌اند؛ گروهی که بخش عمده‌ای از آنان را سالمندان و خانوارهای بدون درآمد جانشین تشکیل می‌دهد و هرگونه بهبود در سازوکار پرداخت و ارتقای معیشت آنان، اثری مستقیم بر زندگی روزمره میلیون‌ها نفر دارد. طرح‌هایی مانند «کیف پول»، اگرچه در گام نخست آزمایشی است، از سوی فعالان این حوزه گامی در مسیر پاسخ به همین نیازها ارزیابی می‌شود؛ چرا که هم سرعت و قطعیت پرداخت مستمری‌ها را تضمین می‌کند و هم با حذف فاصله‌های واریز، به آرامش مالی مستمری‌بگیران کمک می‌کند.

اگر اجرای آزمایشی این طرح با موفقیت همراه شود، به گفته مقامات وزارت کار، گسترش آن به سایر استان‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ اتفاقی که می‌تواند برای میلیون‌ها بازنشسته و مستمری‌بگیر سراسر کشور، خبری خوشایند باشد.

کد خبر: ۴۳۱٬۴۰۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha