۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵
۳۱۸ هزار و ۴۳۰ تن گندم از کشاورزان زنجانی خریداری شد

۳۱۸ هزار و ۴۳۰ تن گندم از کشاورزان زنجانی خریداری شد

مدیرکل غله زنجان گفت: میزان خرید تضمینی و توافقی گندم از کشاورزان زنجانی تا ابتدای مهرماه جاری به بیش از ۳۱۸ هزار و ۴۳۰ هزار تن به ارزش ۱۴.۴ هزار میلیارد تومان رسید.

به گزارش بازار، علی عیوضی روز یکشنبه افزود: ۲۹۴ هزار و ۵۱۹ تن از این میزان خرید تضمینی و ۲۳ هزار و ۹۱۱ تن نیز در قالب خرید توافقی انجام شده است.

وی اظهار داشت: از مجموع محصول خریداری شده از گندمکاران استان بیش از ۱۱۳ هزار و ۳۷۷ تن از سوی شبکه تعاون روستایی و ۲۰۵ هزار و ۵۳ تن از طریق مراکز غله خریداری شده است.

عیوضی با بیان اینکه مطالبات کشاورزان امسال به طور مستقیم و متمرکز از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها به حساب گندمکاران واریز می شود، تصریح کرد: در برخی استانها مطالبات کشاورزان به طور کامل پرداخت شده است و در زنجان نیز بخشی از این مطالبات طی دو نوبت پرداخت شده و طی هفته پیش رو مرحله سوم مطالبات نیز پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد:به دلیل آغاز کشت پاییزه گندم پرداخت این مطالبات با جدیت پیگیری می شود تا کشاورزان مشکل تامین نقدینگی نداشته باشند.

عیوضی ادامه داد: کسانیکه محصول را تیرماه تحویل داده اند حدود ۴۸ درصد مطالبات خود را دریافت کرده اند و برای تامین نقدینگی کشاورزان دولت امسال معادل ۳۰ درصد ارزش ریالی گندم تحویلی را از سوی بانک عامل پرداخت می کند تا کشاورزان نهاده های مورد نیاز خود را تامین کنند.

وی سطح زیر کشت گندم در سال زراعی جاری را ۳۹۰ هزار هکتار و میزان نیاز استان به گندم را سالانه ۱۸۰ هزار تن بیان کرد و گفت: محصول مازاد بر نیاز زنجان به دیگر استانها ارسال می شود.

عیوضی افزود: ۷۴ هزار و ۵۴۱ تن گندم در نیمه نخست امسال از زنجان به مراکز مصرفی چهار استان کشور حمل شده است.

وی همچنین از تامین و توزیع حدود ۲ تن آرد روستایی به ۳۱۷ روستای فاقد نانوایی خبر داد و گفت: این میزان آرد برای جمعیت ۴۸ هزار و ۶۵۳ نفر طی ۶ ماهه نخست امسال تامین شده است.

کد خبر: ۴۳۰٬۳۹۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha