به گزارش بازار، حسین جمشیدی در حاشیه روند خروج کامیونهای ایرانی و خارجی از معبر دوغارون به افغانستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای دومین بار از ابتدای سال جاری تاکنون آمار خروج کامیونهای ایرانی و خارجی به بیش از ۹۰۰ دستگاه در یک روز به ثبت رسیده که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود.
او اظهار کرد: ۶۲۰ دستگاه کامیون حامل کالاهای وارداتی و یا خالی نیز در روز گذشته از سمت گمرک اسلام قلعه افغانستان وارد مرز دوغارون و ایران شد.
فرماندار تایباد ادامه داد: هم اینک افزون بر ۲ هزار و ۹۰۰ دستگاه کامیون در پارکینگ های محدوده مرز دوغارون متوقف هستند.
وی تصریح کرد: اگر همین روال خروج ناوگان حمل و نقل در دوغارون ادامه داشته باشد، در سه روز آینده آمار کامیونهای متوقف شده در پارکینگ های این منطقه اقتصادی به صفر خواهد رسید.
به گفته وی، اکنون توقف ناوگان حمل و نقل ایرانی در افغانستان نیز به کوتاه ترین زمان خود رسیده است که با تخلیه بار خود به کشور برمی گردند.
جمشیدی گفت: سه مسیر خروج و سه مسیر ورود برای رفت و آمد ناوگان حمل و نقل از سمت دوغارون به افغانستان و بالعکس پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز با بکارگیری نیروی انسانی متخصص و حمایت از آنها در بخشهای مختلف نقش زیادی در فرآیند خروج کامیون های از دوغارون به سمت افغانستان دارد.
به گفته وی، افزایش تردد کامیون در ۲ مرز اسلام قلعه و دوغارون، همکاری طرف مقابل، امارت اسلامی افغانستان را می طلبد.



نظر شما