۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۶
توقف پروازها در فرودگاه‌های مسکو در پی حملات پهپادی اوکراین

توقف پروازها در فرودگاه‌های مسکو در پی حملات پهپادی اوکراین

آژانس فدرال حمل‌ونقل هوایی روسیه اعلام کرد که در پی حملات از سوی اوکراین و شرایط امنیتی، پروازها در دو فرودگاه مسکو متوقف شده است.

به گزارش بازار، آژانس فدرال حمل و نقل هوایی روسیه اعلام کرد که به دلیل شرایط امنیتی در پی حملات پهپادی از سوی اوکراین فرودگاه‌های «شرمتیوو» و «ونوکوو» مسکو به‌طور موقت پذیرش و اعزام پروازها را متوقف کردند.

به نقل از پایگاه خبری میدل ایست آبزرور، پیش‌تر در ساعات پایانی یکشنبه‌شب به وقت محلی، پروازها در فرودگاه‌های «دوموددوو» و «ژوکوفسکی» مسکو دچار اختلال شده و سپس به روال عادی بازگشته بودند. به گفته سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو، حدود ۲۰۰ پهپاد بر فراز پایتخت روسیه سرنگون شدند.

این حملات همچنین خسارات مادی به بار آورد؛ از جمله اصابت به پالایشگاه نفت مسکو که بنا بر گزارش‌ها دچار آتش‌سوزی شد و جان دو نفر را گرفت.

شهردار مسکو همچنین افزود که یک پهپاد به ساختمانی در منطقه بلوار «اورخوووی» برخورد کرد و موجب واکنش نیروهای امدادی شد.

سرگئی سوبیانین در عین حال اعلام کرد که ۱۶۰۰ پهپاد اوکراینی که به سمت مسکو در حرکت بودند، سرنگون شده‌اند.

او تأیید کرد که یک پهپاد اوکراینی به یک پالایشگاه سوخت در حومه مسکو حمله کرده است.

شهردار مسکو اظهار داشت: «واضح است که این حمله بی‌سابقه با هدف ایجاد اختلال در انتخابات انجام شده است. دشمن در رسیدن به هدف خود شکست خورد.»

پیش از این، آندری وروبیوف، فرماندار منطقه مسکو، از تلفات غیرنظامیان ناشی از حملات پهپادی به ساختمان‌های مسکونی در چندین منطقه منطقه خبر داده بود.

او گزارش داد که بیش از ۲۵۰ پهپاد در جریان حمله مداوم که از شب گذشته آغاز شده، سرنگون شده‌اند.

کد خبر: ۴۲۹٬۲۵۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha