۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۶
کشف و ضبط ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم

کشف و ضبط ۴۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم

مجری طرح جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و رمزارز شرکت توزیع نیروی برق قم از شناسایی، توقیف و جمع‌آوری ۴۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در این استان خبر داد.

به گزارش بازار، مهدی نجفی روز دوشنبه، افزود: در ادامه برنامه‌های بازدید و گشت‌زنی مستمر همکاران شرکت توزیع نیروی برق قم و با مشارکت دفتر حراست و امور محرمانه و عوامل پاسگاه شکوهیه، ۴۳ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در یک واحد صنعتی فعال در شهرک صنعتی استان شناسایی و توقیف شد.

وی اضافه کرد: در این عملیات، لوازم اندازه‌گیری از جمله کابل و کنتور این اشتراک نیز جمع‌آوری گردید.

وی همچنین از شناسایی و جمع‌آوری ۲ دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونی نیز خبر داد.

نجفی با اشاره به آثار فعالیت غیرمجاز دستگاه‌های استخراج رمزارز بر شبکه برق، گفت: مصرف برق هر دستگاه ماینر فشار مضاعفی بر شبکه توزیع وارد می‌کند و استفاده از برق غیرمجاز علاوه بر تضییع حقوق مشترکان، می‌تواند موجب آسیب به تجهیزات شبکه و تهدید پایداری تأمین برق، به‌ویژه در ساعات اوج مصرف شود.

وی بر ضرورت همکاری شهروندان برای مقابله با استخراج غیرقانونی رمزارز و پدیده قاچاق برق تاکید کرد و افزود: از هم‌استانی‌های گرامی درخواست می‌شود هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه استخراج غیرمجاز رمزارز را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش کنند.

کد خبر: ۴۲۷٬۰۱۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha