به گزارش بازار، فرزاد الماسی اظهار کرد: آتشسوزی در مناطق نیسانه، بلبزان و مرخیل شهرستان پاوه که بر اثر اصابت صاعقه و وقوع رعد و برق آغاز شده بود، با تلاش و حضور مستمر نیروهای حاضر در منطقه، ساعت ۲۰ امشب بهطور کامل مهار شد.
وی افزود: بر اساس ارزیابی کارشناسان منابع طبیعی شهرستان پاوه، این حریق در مجموع حدود ۱۵ هکتار از مراتع و پوشش گیاهی منطقه را درگیر کرده است.
فرماندار پاوه با اشاره به ادامه عملیات پایش پس از مهار آتش گفت: ستاد مدیریت بحران شهرستان، بخشدار باینگان، نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری، محیط زیست، اهالی روستای ایناخی، همیاران طبیعت و اعضای انجمن زیستمحیطی چاوگ دوریسان همچنان در منطقه حضور دارند.
الماسی افزود: نیروهای حاضر با پایش دقیق نقاط مختلف، در حال بررسی کانونهای احتمالی باقیمانده هستند تا از شعلهور شدن مجدد آتش جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه وزش باد و خشکی پوشش گیاهی میتواند احتمال شعلهور شدن دوباره آتش را افزایش دهد، تأکید کرد: نیروهای حاضر تا اطمینان کامل از خاموشی تمامی کانونها به رصد و پایش منطقه ادامه خواهند داد.
فرماندار پاوه در پایان ضمن قدردانی از تلاشهای صورتگرفته برای مهار این آتشسوزی گفت: از تمامی نیروهای امدادی، منابع طبیعی، محیط زیست، بخشداری، نیروهای مردمی و اهالی بومی مستقر در منطقه، اهالی و عشیره ایناخی، انجمنهای مردمنهاد زیستمحیطی، گروه اطفای حریق دوریسان و تمامی نیروهای مشارکتکننده در عملیات مهار آتشسوزیهای شهرستان پاوه قدردانی میکنم.
الماسی خاطرنشان کرد: همکاری و حضور بهموقع نیروهای تخصصی و مردم منطقه نقش مهمی در مهار این حریق و جلوگیری از گسترش آن داشت.



نظر شما