۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
مسیر پروازی جدید بندرعباس ـ اهواز برقرار شد

مسیر پروازی جدید بندرعباس ـ اهواز برقرار شد

مدیرکل فرودگاه‌های هرمزگان گفت: پروازهای جدید در مسیر بندرعباس ـ اهواز برای تسهیل سفر مسافران هرمزگان و خوزستان از فرودگاه بندرعباس برقرار شد.

به گزارش بازار، کاظم توسلی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: برقراری این پروازها با هدف پاسخگویی به تقاضای مسافران و تقویت ارتباطات هوایی میان استان‌های جنوبی کشور انجام شده است و می‌تواند به تسهیل جابه‌جایی مسافران در این مسیر پرتردد کمک کند.

وی ادامه داد: این پروازها توسط شرکت هواپیمایی کارون از ۲۷مرداد برنامه ریزی شده است که بر اساس برنامه اعلام‌شده، پروازهای جدید این مسیر، در روزهای سه‌شنبه و جمعه هر هفته ادامه خواهد داشت.

توسلی با اشاره به اهمیت توسعه مسیرهای هوایی در جنوب کشور تصریح کرد: افزایش ظرفیت پروازی در مسیر بندرعباس ـ اهواز، علاوه بر کاهش زمان سفر، می‌تواند بخشی از فشار موجود بر مسیرهای زمینی را کاهش داده و دسترسی سریع‌تر مسافران به این دو مرکز مهم اقتصادی و صنعتی جنوب کشور را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه شبکه پروازی و افزایش گزینه‌های جابه‌جایی هوایی، از جمله برنامه‌های مورد توجه فرودگاه‌های هرمزگان برای پاسخگویی به نیاز مسافران و تقویت ارتباطات حمل‌ونقلی استان است.

کد خبر: ۴۲۳٬۰۲۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha