۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۱
کشف ۱۷۶ تن کالای اساسی احتکار شده در بوشهر

کشف ۱۷۶ تن کالای اساسی احتکار شده در بوشهر

۱۷۶ تن کالای اساسی احتکار شده به ارزش ۵۳ میلیارد تومان در بوشهر کشف و متهمان دستگیر شدند.

به گزارش بازار، سردار حیدر سوسنی، فرمانده انتظامی استان بوشهر با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با مفاسد اقتصادی، احتکار و اخلالگران نظام توزیع کالا، گفت: پلیس با اشراف اطلاعاتی اجازه نمی‌دهد عده‌ای سودجو با احتکار کالاهای اساسی، معیشت مردم و آرامش بازار را تحت تأثیر قرار دهند.

رئیس پلیس استان بوشهر با بیان اینکه امنیت اقتصادی از مؤلفه‌های مهم امنیت اجتماعی و زمینه‌ساز توسعه و رفاه عمومی است، اظهار داشت: برخورد با احتکار، قاچاق و دپوی غیرقانونی کالاهای اساسی، در راستای صیانت از حقوق مردم و حمایت از مصرف‌کنندگان انجام می‌شود و پلیس در این زمینه با متخلفان بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف بیش از ۱۷۶ تن کالای اساسی احتکار شده شامل برنج، شکر و روغن در شهرستان بوشهر خبر داد و افزود: ارزش اولیه اقلام کشف شده ۵۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان برآورد شده است.

سردار سوسنی ادامه داد: در اجرای طرح برخورد با محتکران، مأموران پلیس امنیت اقتصادی با رصد اطلاعاتی و دریافت گزارش‌های مردمی، چندین انبار را در شهرستان بوشهر شناسایی کردند و پس از هماهنگی قضایی، این انبارها مورد بازرسی قرار گرفت.

وی با اشاره به کشف مقادیر قابل توجهی کالای اساسی در این انبارها، تصریح کرد: کالاهای کشف شده شامل برنج، شکر و روغن بود که بدون مدارک معتبر در انبارها دپو شده بودند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: پس از شمارش و ثبت کالاهای مکشوفه، اقلام مربوطه طبق ضوابط قانونی به مالکان تحویل و انبارها پلمب شد. همچنین پرونده متهمان برای رسیدگی قانونی به دستگاه قضایی ارسال شده است.

سردار سوسنی در پایان با تأکید بر استمرار طرح‌های مقابله با مفاسد اقتصادی، از شهروندان خواست هرگونه اطلاعات درباره احتکار، دپوی غیرمجاز کالا و اخلال در نظام اقتصادی را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر: ۴۲۳٬۰۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha