۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۵
افزایش ۷۰ درصدی ظرفیت عملیاتی ایستگاه راه آهن رازی خوی

افزایش ۷۰ درصدی ظرفیت عملیاتی ایستگاه راه آهن رازی خوی

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با تکمیل طرح توسعه ایستگاه رازی و افزایش ظرفیت این پایانه به ۶ تن، ظرفیت عملیاتی این ایستگاه ۷۰ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش بازار، جبارعلی ذاکر، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در سفر به شهرستان خوی، ضمن بازدید از مهم‌ترین طرح‌های ریلی و جاده‌ای منطقه، روند اجرای طرح توسعه ایستگاه بین‌المللی رازی، محور خوی–قطور–رازی، تونل‌های در دست احداث این مسیر و طرح ساماندهی سه‌راهی ایواوغلی در مسیر آزادراه تبریز–بازرگان را بررسی و بر تسریع در تکمیل این طرح‌های زیرساختی تأکید کرد.

جبارعلی ذاکر، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، به عنوان نماینده وزیر راه و شهرسازی در منطقه، در سفر به شهرستان خوی از طرح‌های مهم ریلی و جاده‌ای بازدید و آخرین وضعیت اجرای آن‌ها را بررسی کرد.

وی در این سفر از روند اجرای طرح توسعه ایستگاه بین‌المللی رازی، پروژه تعریض و تکمیل محور خوی–قطور–رازی، تونل‌های در دست احداث این مسیر، طرح ساماندهی سه‌راهی ایواوغلی و محور آزادراه تبریز–بازرگان بازدید کرد و با حضور در محل اجرای طرح‌ها، در جریان مسائل فنی، روند پیشرفت عملیات و موانع اجرایی قرار گرفت و بر تسریع در تکمیل آن‌ها تأکید کرد.

در ادامه این سفر، نشست بررسی مسائل و چالش‌های توسعه مرز ریلی رازی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی، امام جمعه، فرماندار خوی، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در بخشداری قطور برگزار شد.

در این نشست، مهم‌ترین نیازهای زیرساختی مرز رازی از جمله حصارکشی و ایزوله‌سازی محوطه ایستگاه، تأمین دستگاه‌های ایکس‌ری ریلی، احداث سکوهای تخلیه و بارگیری و استقرار نمایندگی سازمان استاندارد برای تسهیل فرآیندهای ترانزیتی مطرح و درباره راهکارهای رفع این مشکلات بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر: ۴۲۱٬۴۹۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha