۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۳
اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد افق تازه‌ای برای غرب کشور ایجاد می‌کند
معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور:

اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد افق تازه‌ای برای غرب کشور ایجاد می‌کند

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: اجرای این طرح می‌تواند افق تازه و تحولی بزرگ برای استان کرمانشاه و غرب کشور ایجاد کند.

به گزارش بازار، کوروش امیدی‌پور، معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در نشست طرح و بررسی مشکلات شهرداری‌های استان کرمانشاه که با حضور طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، خدابخشی مدیرکل حمل‌ونقل سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مدیرکل دفتر شهری استانداری و شهرداران شهرهای مختلف استان برگزار شد، اظهار کرد: توافق اخیر با کشور عراق برای اتصال ریلی مرز کرمانشاه ـ خسروی ـ بغداد می‌تواند افق تازه‌ای را نه تنها برای استان کرمانشاه، بلکه برای کل غرب کشور ایجاد کند.

وی با اشاره به عملکرد مدیریت ارشد استان افزود: استاندار کرمانشاه مدیری میدانی و عملیاتی است و تنها به برگزاری جلسات مدیریتی اکتفا نمی‌کند، بلکه مسائل را به‌صورت میدانی و تا رسیدن به نتیجه پیگیری می‌کند.

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور همچنین از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه و مجموعه تحت مدیریت وی به عنوان مدیرانی پرتلاش و توانمند یاد کرد و گفت: طی مدت اخیر خدمات خوبی در عرصه‌های مختلف ارائه شده که شایسته تقدیر است.

کرمانشاه؛ دروازه غرب کشور و کربلا

امیدی‌پور کرمانشاه را بخشی از حافظه تاریخی، تمدنی و ملی ایران دانست و تصریح کرد: کرمانشاه همزمان دروازه غرب کشور و دروازه کربلاست و یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سابقه کرمانشاه در میزبانی از زائران عتبات عالیات اظهار کرد: این استان سال‌هاست در مسیر عبور زائران قرار دارد و هر سال خدمات گسترده‌ای از سوی مردم شریف استان و دستگاه‌های مختلف، از جمله شهرداری‌ها، به زائران ارائه می‌شود.

او افزود: با اضافه شدن مرز سومار، میزان تردد زائران در سال‌های آینده می‌تواند افزایش قابل توجهی داشته باشد.

امیدی‌پور اربعین را آزمونی بزرگ برای مدیران استان‌های مرزی دانست و گفت: مدیریت ارشد استان و شهرداری‌های کرمانشاه در این آزمون تاکنون بسیار سربلند بوده‌اند و توانسته‌اند کارنامه درخشانی از خود بر جای بگذارند.

شهرهای مسیر اربعین مقصد گردشگری شوند

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه به شهرهای مسیر تردد زائران اظهار کرد: اکتفا کردن به نقش «معبر» برای شهرهایی که زائران از آنها عبور می‌کنند، یک اشتباه مدیریتی است.

وی خطاب به شهرداران استان گفت: اربعین باید به عنوان ظرفیتی تحول‌آفرین برای توسعه پایدار شهرها و ارتقای شاخص‌های مختلف مورد توجه قرار گیرد و نگاه مدیران باید از صرفاً «معبر بودن» به سمت تعریف شهرها به عنوان «مقصد» حرکت کند.

ظرفیت واردات چهار هزار دستگاه خودرو برای نوسازی ناوگان

وی فراهم شدن امکان واردات چهار هزار دستگاه خودرو به ناوگان حمل‌ونقل کشور را اتفاقی بزرگ دانست و گفت: کرمانشاه می‌تواند با برنامه‌ریزی مناسب از این ظرفیت برای توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل استان استفاده کند.

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در بخش دیگری از سخنان خود، عملیاتی شدن پروژه تبدیل پسماند به سوخت صنایع در کرمانشاه را حاصل تفکری پویا در مدیریت استان دانست و گفت: روزانه حدود ۵۵ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که حجم قابل توجهی از خاک را آلوده می‌کند.

وی افزود: در بازدیدی که از کارخانه سیمان غرب داشتیم، شاهد بودیم که در کرمانشاه با همت استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، از پسماند برای تولید انرژی مورد نیاز صنایع استفاده شده است.

امیدی‌پور ابراز امیدواری کرد این طرح موفق در دیگر شهرهای کشور نیز اجرا و تجربه کرمانشاه در زمینه تبدیل پسماند به سوخت صنایع به سایر مناطق تسری پیدا کند.

کد خبر: ۴۲۱٬۲۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha