۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۸
تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است

تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است

مدیر اداره نظارت بر نظام‌های پرداخت بانک مرکزی درباره کیف پول ایران گفت: کیف پول ایران به عنوان یک ابزار پرداخت جدید بر بستر کدهای دستوری، طراحی و پیاده سازی شده است.

به گزارش بازار، مدیر اداره نظارت بر نظام‌های پرداخت بانک مرکزی گفت: هموطنان می‌توانند با بهره‌گیری از این کیف پول، نسبت به تامین مایحتاج ضروری و پرداخت هزینه‌های روزمره خود اقدام کنند. تاکنون تعداد ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده و هموطنان با شماره‌گیری #۹۸* می‌توانند کیف پول خود را مشاهده و از خدمات مختلف از جمله شارژ کیف پول ایران و خدمت کیف به کیف استفاده کنند.

وی افزود: این محصول به سایر کیف پول‌های تجاری متصل است و دارندگان آن می‌توانند با موجودی کیف پول خود از شبکه‌ فروشگاه‌های طرف قرارداد کیف پول‌های تجاری، نسبت به خرید کالا و خدمت اقدام کنند.

کد خبر: ۴۲۱٬۱۸۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha