۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۹
افزایش ۲۲ هزار تنی ظرفیت ذخیره محصولات کشاورزی در خراسان‌شمالی

افزایش ۲۲ هزار تنی ظرفیت ذخیره محصولات کشاورزی در خراسان‌شمالی

رییس جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی با بیان اینکه ۶ واحد سردخانه‌ای استان در آستانه بهره‌برداری است، گفت: ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی ۲۲ هزار تن افزایش خواهد یافت.

به گزارش بازار، اسماعیل محمودآبادی روز یکشنبه اظهار کرد: از این تعداد یک واحد در شهرستان بجنورد، سه واحد در شهرستان شیروان، یک واحد در شهرستان سملقان و یک واحد در شهرستان اسفراین احداث می شود.

وی افزود: این طرح‌ها با هدف تقویت امنیت غذایی و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در حال اجرا است.

محمودآبادی با تشریح کاربری این واحدها، گفت: این سردخانه‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله سردخانه‌های سیار، بسته‌بندی گوشت، دام و طیور، نگهداری مواد غذایی و ذخیره‌سازی انواع محصولات کشاورزی فعالیت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: با تکمیل این طرح‌ها، ظرفیت نگهداری محصولات در استان به بیش از ۶۳ هزار تن خواهد رسید.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به ابعاد اقتصادی این طرح‌ها، گفت: برای اجرای این ۶ واحد، یکهزار و ۳۱۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ثابت پیش‌بینی شده است که با بهره‌برداری از آن‌ها، ۵۴ فرصت شغلی مستقیم برای ساکنان استان ایجاد خواهد شد.

محمودآبادی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط، تمام تلاش خود را برای رفع موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران به کار گرفته تا روند صدور پروانه بهره‌برداری تسریع شود و این ظرفیت‌ها هرچه زودتر وارد چرخه تولید و خدمات‌رسانی به بخش کشاورزی شوند.

سطح اراضی کشاورزی و بایر خراسان شمالی ۴۰۰ هزار هکتار است، کل اراضی استان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار است که اکنون ۱۳ درصد از این سطح به بخش کشاورزی اختصاص دارد و ۸۷ درصد نیز اراضی غیرکشاورزی است.

کد خبر: ۴۲۰٬۸۵۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha