۳۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹
پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران خراسان جنوبی

پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران خراسان جنوبی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۲۲۰ میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران استان، معادل ۲۸ درصد از ارزش گندم خریداری‌شده، پرداخت شده است.

به گزارش بازار، سیدعلی حسینی‌نسب روز سه‌شنبه اظهار کرد: ارزش گندم خریداری‌شده در استان خراسان جنوبی از ابتدای فصل خرید تاکنون به ۷۸۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه پرداخت مطالبات گندم‌کاران از محل اعتبارات ملی و به‌صورت متمرکز انجام می‌شود و زمان آن به روند تخصیص اعتبارات از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور بستگی دارد، افزود: پس از تأمین و ابلاغ اعتبار، باقی‌مانده مطالبات کشاورزان در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی بیان کرد: در این مدت ۱۵ هزار و ۸۲۶ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده که از این میزان، یک هزار و ۶۹۵ تن به‌صورت خرید ملکی و ۱۴ هزار و ۱۳۱ تن از طریق مباشران انجام شده است.

وی ادامه داد: از آغاز فصل خرید تاکنون، سه هزار و ۸۴۱ محموله گندم از سوی ۲ هزار و ۳۳۶ کشاورز به مراکز خرید تضمینی استان خراسان جنوبی تحویل شده است.

حسینی‌نسب با اشاره به روند خرید در شهرستان‌های استان خراسان جنوبی گفت: نهبندان همچنان بیشترین میزان خرید تضمینی گندم را به خود اختصاص داده و تاکنون سه هزار و ۹۹ تن گندم از کشاورزان این شهرستان خریداری شده است.

وی تاکید کرد: عملیات خرید تضمینی گندم در مراکز تعیین‌شده استان خراسان جنوبی ادامه دارد و کشاورزان می‌توانند محصول مازاد بر نیاز خود را بر اساس ضوابط و قیمت مصوب به این مراکز تحویل دهند.

کد خبر: ۴۱۸٬۷۴۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha