۲۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۳
آغاز واگذاری ۱۳۵ واحد مسکن ملی در نهاوند

آغاز واگذاری ۱۳۵ واحد مسکن ملی در نهاوند

آغاز فرآیند واگذاری ۱۳۵ واحدهای نهضت ملی مسکن در نهاوند از آن دست خبرهای خوبی است که امید را به دل بسیاری از خانواده‌ها برگردانده است.

به گزارش بازار، این در حالیست که به تازگی فرماندار نهاوند از آماده‌ بودن ۳۲۰ واحد نهضت ملی مسکن برای واگذاری به متقاضیان خبر داد و اعلام کرد این واحدها به‌زودی تحویل داده خواهند شد که نشان از گامی عملی در جهت تحقق وعده مسکن برای مردم این شهرستان دارد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که بنیاد مسکن نهاوند پیشتر از واگذاری ۴۹۳ قطعه زمین به ۸۶۰ متقاضی در شهرک امیرکبیر خبر داده بود و اکنون با تکمیل فازهای ساخت، شاهد به ثمر نشستن این فرآیند هستیم.

در عین حال فرماندار نهاوند از فعال شدن مجدد پروژه ۸۰۲ واحدی شهرک امیرکبیر خبر داده که می‌تواند افق روشن تری برای تامین مسکن در این شهرستان ترسیم کند.

با این حال، مسیر خانه‌دار شدن با چالش‌هایی نیز همراه است و بنیاد مسکن نهاوند به متقاضیان هشدار داده که برای تکمیل مراحل اخذ پروانه و دریافت تسهیلات اقدام کنند، در غیر این صورت زمین‌های واگذارشده بازپس گرفته خواهد شد، همچنین تاکید شده که خرید و فروش این زمین‌ها ممنوع است و فقط برای ساخت مسکن در نظر گرفته شده‌اند.

در همین راستا مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان از آغاز فرآیند واگذاری ۱۳۵ واحد نهضت ملی مسکن درشهرک شهید حیدری نهاوند خبر داد که امیدی تازه را دل متقاضیان زنده کرد.

مسعود رضایی بیان کرد: سایر واحدهای این پروژه نیز تا پایان سال با تکمیل آورده متقاضیان تحویل داده خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی مطلوب پروژه مسکن ملی در شهرک شهید حیدری نهاوند، اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح به مراحل نهایی رسیده و متقاضیان مرحله اول برای انجام فرآیند فروش اقساطی به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

کد خبر: ۴۱۷٬۶۹۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha