۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۱
۳۹ کیلومتر به شبکه بزرگراهی کرمان افزوده می شود

۳۹ کیلومتر به شبکه بزرگراهی کرمان افزوده می شود

معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان کرمان چند پروژه مهم راهسازی را افتتاح و مورد بازدید قرار می دهد.

به گزارش بازار، معاون وزیر راه و شهرسازی صبح چهارشنبه در سفری یک‌ روزه وارد استان کرمان شد تا ضمن افتتاح چندین پروژه مهم راهسازی، از روند اجرای طرح‌های زیرساختی و راهبردی این استان نیز بازدید کند.

در جریان سفر هوشنگ بازوند، آیین بهره‌برداری از دو پروژه مهم جاده‌ای شامل قطعه‌ای از بزرگراه «کرمان _ بافت» به طول ۱۷ کیلومتر و محور «سیرجان ـ قطرویه» به طول ۲۲.۵ کیلومتر برگزار خواهد شد.

با افتتاح این دو پروژه، در مجموع ۳۹.۵ کیلومتر به شبکه بزرگراهی استان کرمان افزوده می‌شود که گامی مؤثر در ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی، تسهیل جابه‌جایی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه به شمار می‌رود.

همچنین معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه برنامه‌های سفر خود از روند عملیات اجرایی پروژه راهسازی «راور ـ دیهوک» و «بافت_ سیرجان» بازدید خواهد کرد و آخرین وضعیت پیشرفت بخشی از آزادراه «انار _ شهربابک _ سیرجان _ باغات» را مورد بررسی قرار می‌دهد.

کد خبر: ۴۱۳٬۰۶۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha