۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۳
۸۵۵ هنرمند صنایع‌دستی در کهگیلویه و بویراحمد تسهیلات بانکی دریافت کردند

۸۵۵ هنرمند صنایع‌دستی در کهگیلویه و بویراحمد تسهیلات بانکی دریافت کردند

معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک سال گذشته تاکنون ۸۵۵ هنرمند صنایع دستی استان تسهیلات بانکی برای خرید مواد اولیه و تجهیزات تولید دریافت کرده‌اند

به گزارش بازار، الماس قبادی روز سه‌شنبه به مناسبت هفته صنایع دستی اظهار داشت: در این مدت یک‌هزار و ۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات بانکی به هنرمندان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است.

وی بیان کرد: این میزان تسهیلات بانکی از محل تفاهم‌نامه با بنیاد برکت، بنیاد علوی، اعتبارات داخلی سازمان میراث فرهنگی و منابع مالی تبصره ۱۸ تامین و در اختیار هنرمندان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: اختصاص وام‌های بانکی حوزه صنایع دستی استان در دولت چهاردهم براساس برش شهرستانی و متناسب با جمعیت صورت گرفت.

قبادی در پاسخ پرسش خبرنگار ایرنا درباره ادامه حمایت‌های دولت از هنرمندان صنایع دستی گفت: امسال در مرحله نخست ۱۳۸ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای کارگاه‌های صنایع دستی استان اختصاص یافته است.

وی تاکید کرد: این تسهیلات به ۴۰ کارگاه صنایع دستی گروهی کهگیلویه و بوییراحمد تخصیص یافته و پرداخت‌ها به زودی آغاز می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: امید است با پرداخت این اعتبارات افزون بر رونق صنایع‌دستی اشتغال‌زایی خوبی نیز برای علاقه‌مندان به صنایع دستی ایجاد شود.

قبادی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ایرنا درباره برنامه‌های حمایتی دولت چهاردهم برای فروش محصولات صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: هم‌اکنون سه بازارچه دائمی صنایع دستی در شهرهای یاسوج، دهدشت و دوگنبدان در حال ساخت است.

وی تصریح کرد: این بازارچه‌ها ۲۰ تا ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

قبادی اضافه کرد: بازدید از کارگاه‌های صنایع دستی، نشست هم‌اندیشی با هنرمندان صنایع دستی، تجلیل از هنرمندانی که محصولات آنان طی یک سال گذشته تاکنون مهر اصالت دریافت کرده‌اند از مهمترین برنامه‌های پیش‌بینی شده در هفته صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی درباره برنامه‌های تقویت زیرساخت‌های صنایع دستی استان تاکید کرد: راه‌اندازی کارگاه صنایع دستی شور و پرداخت برای انجام رنگرزی، شست و شوی مواد اولیه در روستای ملی صنایع دستی سربیشه از توابع شهرستان گچساران از جمله اقدام‌های دولت برای بهبود کیفیت تولید است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این تجهیزات پارسال نصب شد تا هنرمندان برای تهیه مواد اولیه نیازمند سفر به استان‌های دیگر نباشند.

وی با اشاره به اینکه برخی رشته‌های صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد مانند گلایم‌سوزنی، توردوزی ، پرده گلیمی، چهل گره اعلایی ، دست‌دوزی روی پارچه، جاجیم بافی، گلیم مشته، گلیم نقش برجسته، زیورآلات معطر و سیاه چادر بافی در فهرست آثار ملی ثبت شد تاکید کرد: صنایع دستی استان ظرفیت مناسبی برای درآمدزایی است.

کد خبر: ۴۱۱٬۴۷۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha