۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۴
بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد شرارت های رژیم صهیونیستی

بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد شرارت های رژیم صهیونیستی

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا در بیانیه اعلام کرد: رژیم صهیونیستی با چراغ سبز آمریکا و بمب‌های فسفری، جنایات جنگی خود علیه مردم لبنان را افزایش داده است.

به گزارش بازار، در این بیانیه آمده است: با وجود هشدارهای قبلی جمهوری اسلامی ایران، رژیم کودک کش صهیونیستی با عبور از همه خطوط قرمز و افزایش حملات در جنوب لبنان، ضاحیه بیروت را هدف قرار داده است.

این بیانیه می افزاید: قبلا اخطار داده بودیم در صورت گسترش جنایت در ضاحیه بیروت، اهدافی را در سرزمین های اشغالی مورد هجوم قرار می دهیم.

ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف نماید و در صورت گسترش حملات خود به آن منطقه و یا پاسخ به اقدام ایران با ضربات کوبنده تر و پشیمان کننده روبرو و حملات ویرانگری علیه رژیم و حامیان آن آغاز خواهد شد.

کد خبر: ۴۱۱٬۲۴۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha