۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۱
پرداخت بیش از ۳۶۸ میلیارد ریال کمک به واحدهای خسارت‌دیده آذربایجان‌غربی در جنگ

پرداخت بیش از ۳۶۸ میلیارد ریال کمک به واحدهای خسارت‌دیده آذربایجان‌غربی در جنگ

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌غربی گفت: تاکنون بیش از ۳۶۸ میلیارد ریال کمک بلاعوض و علی‌الحساب به مالکان واحدهای مسکونی خسارت‌دیده در جریان سومین دفاع مقدس پرداخت شده است.

به گزارش بازار، علیرضا مقدم روز یکشنبه در بازدید از روند ساخت واحدهای خسارت دیده در ارومیه با اشاره به شناسایی و تشکیل پرونده برای پنج هزار و ۲۱۷ واحد خسارت‌دیده در سطح استان افزود: تاکنون برای یک‌هزار و ۲۴۳ واحد، مبالغ علی‌الحساب اولیه به‌صورت بلاعوض یا تسهیلات پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه ۸۴ واحد مسکونی در استان به صورت ۱۰۰ درصدی تخریب شده بود خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های لازم و کسب رضایت مالکین اقدام به آواربرداری سریع صورت گرفت که ۵۰ مورد آن از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان انجام شد. از این تعداد نیز ۳ واحد اکنون ساخت و ساز خود را آغاز کرده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه این بنیاد با اعطای تسهیلات و کمک‌های بلاعوض در کنار مردم آسیب دیده از این جنگ است، ادامه داد: بیش از ۲ هزار واحد کار تعمیراتی خود را به پایان رسانده‌ و ۲ هزار و ۱۳۶ واحد تعمیرات خود را آغاز کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن پیگیر روند جبران خسارت‌ها و بازسازی با سرعت بیشتری است و با تمام توان برای تسریع در جبران خسارت‌ها و بازگشت شرایط عادی به مناطق آسیب‌دیده تلاش می‌کند.

کد خبر: ۴۱۱٬۱۱۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha