۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۰
احتکار ۹۴ تن برنج در شهرری لو رفت

احتکار ۹۴ تن برنج در شهرری لو رفت

۹۴ تن برنج احتکاری به ارزش ۳۹۰ میلیارد ریال در باقرشهر (شهرستان ری) کشف و پرونده آن به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

به گزارش بازار، این محموله برنج که خارج از چرخه رسمی توزیع نگهداری می‌شد، در جریان تشدید اقدامات نظارتی بر فعالیت انبارهای کالا و با هدف مقابله با احتکار و اخلال در نظام توزیع شناسایی و ضبط شد.

بر اساس این گزارش، واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف شهرستان ری روز شنبه در گشتی مشترک و با اتکا به اطلاعات دریافتی، یک واحد انبار نگهداری کالا را که حجم قابل توجهی برنج به صورت غیرقانونی در آن دپو شده بود، شناسایی کرد.

پس از انجام بررسی‌های لازم و احراز تخلف، ۹۴ تن برنج احتکار شده کشف، صورت‌جلسه و برای طی مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی تحویل شد.

طبق بررسی‌های انجام شده، ارزش تقریبی این محموله حدود ۳۹۰ میلیارد ریال برآورد شده و نگهداری آن خارج از شبکه رسمی توزیع با هدف ایجاد کمبود مصنوعی و افزایش قیمت در بازار مصرف صورت گرفته بود.

براساس این گزارش؛ بازرسی‌ها و نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی و انبارهای کالا با جدیت ادامه خواهد داشت و با متخلفانی که اقدام به احتکار کالا کنند، مطابق قانون برخورد خواهد شد.

کد خبر: ۴۰۹٬۸۲۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha