به گزارش بازار، علی طلوعی، مدیرکل میراثفرهنگی استان تهران، امروز دوشنبه به فارس گفت که خسارت وارده به بناهای تاریخی تهران در پی جنگ رمضان، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
با این مبلغ میتوان بهجای بازسازی بناهای جنگزده، دو هزار مدرسه در مناطق محروم ساخت.
این خسارات در جریان ۴۰ روز جنگی که از ۹ اسفند ۱۴۰۴ توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران آغاز شد، به تهران وارد شده و این استان را از نظر حجم تخریب بناهای تاریخی، در صدر استانهای آسیبدیده قرار داده است.
آمار تخریبها حکایت از آسیب دیدن ۶۰ نقطه میراثی تهران دارد که در این میان، کاخهای گلستان و سعدآباد شاهد سنگینترین خسارات سازهای بودهاند؛ تا جایی که علاوه بر فروریختن سقفها، عمارت والی بهعنوان قدیمیترین بنای این مجموعه بهطور کامل تخریب شده است.
درمورد هدفمند بودن این حملات عضو شورای شهر تهران احمد علوی کاخ گلستان را مثال زد و گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی عامدانه حریم کاخ را هدف قرار دادند، چرا که «این مجموعه تنها اثر ثبتجهانیشده تهران است».





نظر شما