۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۳
خرید ۶۱ هزار و ۲۱۰ تن گندم از کشاورزان بوشهر

خرید ۶۱ هزار و ۲۱۰ تن گندم از کشاورزان بوشهر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: از ابتدای فعالیت مراکز خرید گندم در این استان تاکنون۶۱ هزار و ۲۱۰ تن محصول از کشاورزان خریداری و ذخیره‌سازی شده‌است.

به گزارش بازار، مرتضی بحرانی روز یکشبنه با اشاره به ادامه روند برداشت گندم از مزارع استان بوشهر اظهار کرد: امسال ۱۴ مرکز خرید تضمینی گندم در نقاط مختلف این استان فعال شده‌اند تا محصول کشاورزان را جمع‌آوری و ذخیره‌سازی کنند.

وی وضعیت محصول مزارع را مورد اشاره قرار داد و افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال بیش از ۹۰ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر برداشت خواهد شد که این میزان کفاف مصرف این استان تا پایان امسال را می دهد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر بیان کرد: تاکنون ۶۱هزار و ۲۱۰ تن گندم از کشاورزان استان از طریق مراکز خرید تضمینی تحویل گیری و ذخیره‌سازی شده‌است.

بحرانی درباره نرخ خرید تضمینی گندم نیز گفت: قیمت خرید هر کیلوگرم گندم ۲۹۵ هزار ریال تعیین شده و علاوه بر آن، ۲۰۰ هزار ریال جایزه تشویقی نیز با لحاظ افت سه درصد مفید و یک درصد غیرمفید به کشاورزان پرداخت می‌شود.

کد خبر: ۴۰۷٬۵۵۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha