۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۲
کشف بیش از ۱۴۰ تن کالای اساسی احتکارشده در گلستان

کشف بیش از ۱۴۰ تن کالای اساسی احتکارشده در گلستان

ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان بیش از ۱۴۰ تن اقلام ضروری و کالای اساسی مردم که به قصد احتکار ذخیره شده بودند را کشف و ضبط کردند.

به گزارش بازار، جانشین فرمانده انتظامی گلستان گفت: اقلام و کالاهای کشف شده شامل قند و شکر، تخم مرغ، آرد خوراکی، برنج، روغن خوراکی، حبوبات، کود شیمیایی، رب گوجه، مرغ منجمد و انواع مواد خوراکی به ارزش بیش از ۴۶۷ میلیارد ریال در سطح استان است.

سرهنگ سید جعفر ساداتی از مردم خواست موارد احتکار یا انبارهای دپو کالاهای اساسی و ضروری را با شماره تلفن ۱۱۰ پلیس در میان بگذارند.

وی با اشاره به اینکه میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۲۰ درصد افزایش داشته است تصریح کرد: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب اشراف بر بازار با حضور تیم‌های تخصصی پلیس امنیت اقتصادی و همکاری دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی، با تمام توان ادامه دارد و پلیس هیچ گونه اغماض و مماشات با اخلال گران در این حوزه نخواهد داشت.

کد خبر: ۴۰۶٬۹۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha