۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۷
۲۲ تن کالای قاچاق در الیگودرز کشف و ضبط شد

۲۲ تن کالای قاچاق در الیگودرز کشف و ضبط شد

مرکز اطلاع رسانی پلیس لرستان اعلام کرد: ۱۵ تن خوراک ماهی قاچاق و بیش از هفت تن آرد خارج از شبکه توزیع در الیگودرز کشف و ضبط شد.

به گزارش بازار، مرکز اطلاع رسانی پلیس لرستان روز چهارشنبه اعلام کرد: ماموران انتظامی شهرستان الیگودرز طی۲ عملیات جداگانه موفق به کشف محموله‌های قابل توجهی کالای فاقد مجوز و خارج از شبکه توزیع شدند.

در عملیات نخست، ماموران حین اجرای طرح ایست و بازرسی به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و پس از متوقف کردن آن، ۱۵ تن خوراک ماهی فاقد مجوز کشف کردند که بنا بر اعلام کارشناسان، ارزش ریالی این محموله ۲۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

در این رابطه یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع ذی‌صلاح معرفی شد.

همچنین ماموران انتظامی این شهرستان در عملیات دیگری حین گشت‌زنی موفق شدند ۲ دستگاه کامیون حامل ۱۸۰ کیسه آرد ۴۰ کیلویی به وزن هفت تن و ۲۰۰ کیلوگرم را که خارج از شبکه توزیع در حال جابه‌جایی بود، شناسایی و توقیف کنند.

در این رابطه نیز ۲ نفر متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع ذی‌صلاح معرفی شدند.

کد خبر: ۴۰۵٬۶۲۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha