۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۴
۳۵۹۳ انشعاب غیرمجاز آب در کرمانشاه شناسایی و قطع شد

۳۵۹۳ انشعاب غیرمجاز آب در کرمانشاه شناسایی و قطع شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: به‌منظور تضمین توزیع عادلانه آب، شرکت آبفا برخورد گسترده‌ای را با استفاده‌کنندگان از انشعابات غیرمجاز در سال ۱۴۰۴ آغاز کرد.

به گزارش بازار، رضا داودی روز شنبه با اشاره به انجام اقدامات مقتضی واحد ساماندهی مصارف غیرمجاز به ایرنا توضیح داد که در پی برنامه‌ریزی‌های استراتژیک ۲ سال اخیر و با هماهنگی واحدهای خدمات مشترکین، حراست و حقوقی، برخورد با مصارف غیرمجاز که موجب اختلال در تأمین آب مشترکین قانونی می‌شود، با جدیت و سرعت بیشتری در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۴، مجموعاً سه هزار و ۵۹۳ انشعاب غیرمجاز در سطح استان شناسایی، قطع و جمع‌آوری شد. همچنین پرونده متخلفانی که با آسیب رساندن به زیرساخت‌ها و ایجاد هدررفت آب، موجب تضییع حقوق سایر مشترکین شده بودند، جهت اعمال جرائم قانونی به دستگاه قضایی ارجاع شد.

داودی خاطرنشان کرد: تعدادی از این انشعابات پس از طی مراحل قانونی و تعیین تکلیف، به انشعابات مجاز تبدیل شده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه دستکاری در کنتورها یا زیرساخت‌های آب و یا استفاده غیرمجاز از انشعابات را از طریق شماره ۱۲۲ (واحد حوادث و اتفاقات شرکت آب و فاضلاب) گزارش دهند تا کارشناسان در اسرع وقت اقدام لازم را انجام دهند.

کد خبر: ۴۰۵٬۱۶۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha