۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۴
کشت بادام زمینی در گیلان آغاز شد

کشت بادام زمینی در گیلان آغاز شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز کشت بادام زمینی در سه هزار هکتار از زمین‌های زارعی استان خبر داد.

به گزارش بازار، صالح محمدی روز شنبه با اشاره به پیش‌بینی تولید حدود ۱۱ هزار تن پیله خشک بادام در گیلان اظهار کرد: شهرستان آستانه‌اشرفیه با سطح زیر کشت ۲ هزار و ۵۰۷ هکتار، قطب اصلی بادام‌کاری در استان است و علاوه بر آن، این محصول در شهرستان‌های رشت، تالش، رودبار، بندرانزلی و لنگرود کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از پنج هزار خانوار در بخش تولید و بهره‌برداری محصول بادام زمینی در گیلان فعالیت دارند اضافه کرد: هشت کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی برای فرآوری این محصول در استان فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: کشت بادام زمینی همه ساله از روزهای نخست اردیبهشت ماه در استان آغاز می‌شود و برداشت آن نیز از شهریور آغاز و تا مهرماه ادامه دارد.

بادام زمینی به دلیل برخورداری چربی‌های غیراشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر بوده و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیل در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد خبر: ۴۰۴٬۹۷۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha