۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۸
تحقق آبرسانی به ۱۰۸ روستای خراسان جنوبی با ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار

تحقق آبرسانی به ۱۰۸ روستای خراسان جنوبی با ۴۹۰ میلیارد تومان اعتبار

مدیرعامل آبفای استان از آبرسانی به ۱۰۸ روستا خبر داد که این آمار ۳۵ مورد فراتر از تعهدات سالانه است.

به گزارش بازار، حسین توکلی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی، با اشاره به برکات دولت در حوزه محرومیت‌زدایی اظهار داشت: سال گذشته، پروژه بزرگ آبرسانی به روستاهای استان با شعار «آب، زندگی است؛ برای همه در همه جا» با قوت اجرا شد که خوشبختانه خروجی آن فراتر از پیش‌بینی‌ها و تعهدات اولیه بوده است.

وی با بیان اینکه تعهد تعیین‌شده برای سال گذشته آبرسانی به ۷۳ روستا بوده است، افزود: با تلاش شبانه‌روزی و مدیریت منابع، موفق شدیم به ۱۰۸ روستا آبرسانی کنیم. این عملکرد نشان‌دهنده تحقق اهداف، بیش از ۳۵ روستا فراتر از تعهدات سالانه است که گامی بلند در راستای برقراری عدالت در توزیع منابع آبی محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی اعتبار هزینه شده برای این پروژه‌ها را بالغ بر ۴۹۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تخصیص این میزان اعتبار در راستای ارتقای کیفیت زندگی روستاییان و دسترسی پایدار به آب شرب سالم و بهداشتی صورت گرفته است. این حجم از عملیات اجرایی، علاوه بر تثبیت جمعیت در روستاها، زیرساخت‌های توسعه و آبادانی استان را تقویت کرده است.

توکلی در پایان خاطرنشان کرد: دسترسی به آب شرب پایدار یکی از مطالبات اصلی مردم در مناطق کم‌برخوردار بود که با اجرای این طرح‌ها، شاهد دگرگونی در سیمای عمرانی روستاهای استان هستیم. شرکت آب و فاضلاب استان کماکان بر عهد خود برای رساندن آب سالم به دورترین نقاط خراسان جنوبی استوار است تا طعم شیرین خدمت را به کام تمامی روستاییان عزیز بنشاند.

کد خبر: ۴۰۴٬۷۵۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha