۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶
بیش از یک میلیون قطعه جوجه ریزی در استان بوشهر انجام شد

بیش از یک میلیون قطعه جوجه ریزی در استان بوشهر انجام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در فروردین ماه سالجاری تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در سطح مرغداری‌های گوشتی این استان انجام شد.

به گزارش بازار، مرتضی بحرانی روز چهارشنبه افزود: این مقدار قطعات جوجه ریزی با هدف پرورش، کشتار و عرضه در ۲۲۰ مرغداری فعال استان بوشهر انجام شد که بدنبال آن گوشت مرغ حاصل از اواخر اردیبهشت ماه وارد چرخه مصرف می‌شود.

وی یادآور شد: پیش بینی می‌شود ۲ هزارو ۲۴۴ تن مرغ گرم در یکماه آینده به بازار عرضه شود که این مقدار علاوه بر تامین نیاز گوشت سفید مردم تمامی شهرستان‌ها به نقاط دیگر کشور همچون فارس، خوزستان و کهکیلویه و بویر احمد نیز صادر می‌شود.

بحرانی با اشاره به جنگ تحمیلی و چالش‌های بوجود آمده اظهار کرد: برغم مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی اما همچنان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی با هدف تامین کالاهای اساسی در استاند بوشهر تداوم دارد.


وی ادامه داد: جنگ تحمیلی مشکلاتی همچون کمبود مواد اولیه و تورم را برای فعالیت واحدهای مرغداری گوشتی بدنبال داشت که این امر با پشتکار مرغداران در ادامه فعالیت و همچنین حمایت وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه های تابعه با هدف تامین گوشت مرغ گرم برای جامعه مصرف کننده انجام شد.

بحرانی وضعیت تامین گوشت سفید و قرمز استان را مطلوب دانست و اضافه کرد: در زمان کنونی یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک به شکل سنتی در استان پرورش داده می‌شوند که ۶۰۰ هزار راس آن متعلق به عشایر حاضر در اراضی این استان است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر میزان مصرف گوشت قرمز در استان را هشت هزار تن در سال بر شمرد و بیان کرد: افزایش نرخ این کالا به فاکتورهای متعددی بستگی دارد که این دستگاه به موازات تلاش برای تامین این کالای اساسی بر کنترل نرخ آن نیز اهتمام می‌ورزد.

کد خبر: ۴۰۳٬۳۵۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha