۲۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲
برخورد با ۲۹۱۲ دستگاه خودرو آلاینده در مشهد

برخورد با ۲۹۱۲ دستگاه خودرو آلاینده در مشهد

رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: ۲ هزار و ۹۱۲ دستگاه خودرو آلاینده سال ۱۴۰۴ در مشهد شناسایی و اعمال قانون شد.

به گزارش بازار، محمد پذیرا روز شنبه افزود: سال گذشته ۱۷ هزار و ۳۲۹ دستگاه خودرو پایش شد که ۱۷ درصد آنها آلاینده بودند.

وی اضافه کرد: ۷۳درصد از خودروهای آلاینده فاقد معاینه فنی و ۲۶ درصدشان هم دارای معاینه فنی بوده‌اند.

رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد ادامه داد: هزار و ۴۰۹ دستگاه خودرو خدمات عمومی شامل؛ تانکرهای حمل آب، پسماند و زباله نیز در سال ۱۴۰۴ پایش شده که از این تعداد ۳۷۲ دستگاه آلاینده تشخیص داده شد. در ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی نیز پنج هزار و ۵۶۴ دستگاه خودرو دستگاه پایش شده که تعداد ۶۶۸ دستگاه آلاینده هوا تشخیص داده شدند.

پذیرا افزود: در سال ۱۴۰۳ هم در مشهد ۲۰ هزار و ۱۱۲ خودرو پایش شده که از این تعداد هفت هزار و ۸۶۴ دستگاه آلاینده بودند.

کلانشهر ۳۵۰ کیلومتر مربعی مشهد با ۷۲۳ کیلومتر گذرگاه محلی، خیابان و بزرگراه سه میلیون و ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است.

افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو روزانه در شهر مشهد رفت و آمد می‌کنند و ۷۰ درصد از حجم آلودگی هوای این کلانشهر ناشی از فعالیت خودروها و ناوگان حمل و نقل است.

کد خبر: ۴۰۲٬۶۳۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha