۱۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۹
تداوم تشدید نظارت بر بازار در البرز| شناسایی ۳۶۵ صنف متخلف

تداوم تشدید نظارت بر بازار در البرز| شناسایی ۳۶۵ صنف متخلف

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز ازتداوم تشدید نظارت بر بازار دراین استان خبر داد.

به گزارش بازار، غلامرضا صالحی روز چهارشنبه اظهار کرد: این طرح با هدف کنترل و تنظیم بازار، پیشگیری از تخلفات صنفی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اجرا شده است.
وی افزود: گشت های مشترک تعزیرات حکومتی با دستگاه‌های نظارتی و ضابطین برروند عرضه و فروش کالاها نظارت مستمر بر بازار دارند تا شهروندان، کالاها و مایحتاج خود را با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنند.
وی بیان کرد: طرح ویژه نظارت بر بازار از ابتدای اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و همچنان ادامه دارد و گشت های بازرسی تعزیرات با همکاری سایر نهادهای ذیربط نبض بازار را دردست دارند.

صالحی افزود: بازرسی ها شامل بررسی قیمت ها، کیفیت کالاها، انطباق با استانداردهای بهداشتی و جلوگیری از احتکار و کمبود کالا در بازار است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز دربخش دیگری ازسخنان خود گفت: از ابتدای جنگ تحمیلی تاکنون ۷۹۲ بازرسی توسط گشت های تعزیرات درقالب ۱۲۷ تیم انجام شده که برای ۳۶۵ واحد متخلف پرونده تشکیل شده است .

وی یادآورشد که طی این مدت نیز تعدادی واحد صنفی متخلف با نصب بنر پلمب شده و مقادیر زیادی کالاهای فاسد ، تاریخ مصرف گذشته کشف و توسط بهداشت معدوم شده است .

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز همچنین درباره شکایات مردمی گفت: شهروندان می توانند شکایات و گزارش های خود را از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات اعلام کنند.
وی بیان کرد: همکاری و هماهنگی بین بخشی دستگاه های نظارتی و متولیان حوزه بازار و حضور مستمر گشت های نظارتی باعث افزایش نظارت بر بازار، کاهش تخلفات و ارتقای رضایتمندی شهروندان خواهد شد.

کد خبر: ۴۰۱٬۱۹۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha