۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰
بازدید از ۵۰۰ مرکز بزرگ عرضه کالا | وضعیت مطلوب ذخایر کالای اساسی

بازدید از ۵۰۰ مرکز بزرگ عرضه کالا | وضعیت مطلوب ذخایر کالای اساسی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به بازدید از بیش از ۵۰۰ باب انبار، فروشگاه زنجیره ای و مرکز عرضه بزرگ و مهم از جمله پمپ بنزین ها بازدید کردند، گفت: در حوزه ذخایر کالای اساسی

به گزارش بازار، سردار حسین رحیمی با اشاره به تداوم اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در قرارگاه مبارزه با احتکار و امتناع از عرضه کالا و اینکه بیشترین تمرکز در این قرارگاه بر مقابله با احتکار کالا و امتناع از عرضه کالا اساسی است، اظهار کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در این ایام از بیش از ۵۰۰ باب انبار، فروشگاه زنجیره ای و مرکز عرضه بزرگ و مهم از جمله پمپ بنزین ها بازدید کردند.

وی با اشاره به اینکه گشت های مشترک پلیس امنیت اقتصادی با کارشناسان صمت و اتاق اصناف و ... از واحدهای صنفی، انبارهای محل نگهداری کالا بازدید می کنند، گفت: خوشبختانه در حوزه ذخایر کالای اساسی وضعیت مطلوبی را شاهد هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا بیان کرد: خوشبختانه در شرایط فعلی شاهد همدلی بیش از پیش مردم هستیم و بالطبع کمتر شاهد احتکار و امتناع از عرضه کالا هستیم و با معدود افرادی که تلاش دارند که به طریق ممکن از جمله احتکار یا امتناع از عرضه کالا امنیت اقتصادی مردم را به مخاطره اندازند مقتدرانه و برابر ضوابط و مقررات برخورد خواهد کرد.

کد خبر: ۳۹۸٬۵۷۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha