۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۳
شارژ اعتبار خرید بسته غذایی رایگان برای خانوارهای دارای کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوء‌تغذیه
مرحله دوازدهم از امروز انجام می‌شود؛

شارژ اعتبار خرید بسته غذایی رایگان برای خانوارهای دارای کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوء‌تغذیه

معاون رفاه وزارت کار از شارژ مرحله دوازدهم اعتبار بسته غذایی رایگان برای خانوارهای دارای کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه از امروز خبر داد.

به گزارش بازار، یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی دراین‌باره اظهار کرد: این طرح در راستای ارتقای امنیت غذایی کودکان زمان طلایی رشد کودک در حال اجرا است.

وی افزود: این طرح ملی با همکاری وزارت بهداشت از طریق پایش شاخص های سلامت کودکان در خانه‌ها و مراکز بهداشتی شهری و روستایی سراسر کشور انجام شده است.

اندایش اضافه کرد: خانوارهای مشمول می‌توانند از امروز از فروشگاه‌های طرف قرارداد در بستر کالابرگ الکترونیکی ۱۶ قلم غذایی را خرید کنند.

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله ۲۲۲ هزار کودک مشمول شده و حساب سرپرستان خانوار ایشان، به کودکان دارای سوء تغذیه به ازای هر کودک در دهک‌های یک تا ۵ مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های ۶ و ۷ مبلغ ۸۰۰ هزار تومان تخصیص یافته است.

کد خبر: ۳۹۸٬۱۹۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha