۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
وجه بلیت سفرهای لغو شده جاده‌ای به صورت کامل بازگردانده می‌شود

وجه بلیت سفرهای لغو شده جاده‌ای به صورت کامل بازگردانده می‌شود

وجوه دریافتی بلیت مسافران در حوزه حمل و نقل جاده‌ای به صورت کامل بازگردانده می‌شود.

به گزارش بازار، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مهدی خضری افزود: بر مبنای منشور حقوق مسافر، وجه بلیت سفرهای جاده‌ای لغو شده به مسافران مسترد می‌شود و شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای ملزم هستند در خصوص استرداد مبلغ بلیت مسافران این بخش در اسرع وقت اقدام لازم را انجام‌ دهند.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در پی حملات ددمنشانه دشمنان به کشور و به منظور رفاه حال هموطنان، وجوه دریافتی بلیت مسافران در حوزه حمل و نقل جاده‌ای به صورت کامل بازگردانده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هموطنانی که به صورت حضوری بلیت خود را تهیه کرده‌اند می‌توانند به دفاتر شرکت‌های حمل و نقل مراجعه کنند، همچنین آن دسته از هموطنانی که به صورت اینترنتی بلیت تهیه کرده‌اند، می‌توانند از طریق سکوهای برخط فروش بلیت نسبت به استرداد وجه خود اقدام کنند.

کد خبر: ۳۹۵٬۸۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha