به گزارش بازار، حمیده حبیبی روز یکشنبه افزود: هشدارهای هواشناسی را از روز سهشنبه صادر کردیم که تا روز دوشنبه این شرایط جوی همچون وزش باد به نسبت شدید، خیزش گرد و خاک و احتمال طوفان شن در استان پایدار است.
وی اظهار کرد: وضعیت طوفان شن حال حاضر در شهر کرمان نیز براساس آنچه که پیشبینی شده بود به وقوع پیوسته است.
رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: فردا نیز وزش باد به نسبت شدید همراه با خیزش گرد و خاک را به خصوص برای نوار شرقی استان کرمان و مناطقی از شمال غرب، شمال و برخی مناطق جنوبی استان خواهیم داشت و از روز سهشنبه هفته جاری نیز از شدت وزش باد کاسته می شود.
حبیبی یادآور شد: لاله زار با منفی ۲ سردترین ایستگاه هواشناسی استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته و گرمترین ایستگاه ریگان با دمای ۳۲.۴ درجه بوده است.
وی افزود: حداقل و حداکثر دمای هوای شهر کرمان نیز به ترتیب ۳.۵ و ۲۳ درجه بالای صفر بوده است و پیشبینی دمای بیشینه کرمان امروز(یکشنبه) ۲۱ و کمینه دمای امشب سه درجه خواهد بود.



نظر شما