۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
افزایش سرمایه ۳۹ درصدی ثالوند به تصویب رسید

افزایش سرمایه ۳۹ درصدی ثالوند به تصویب رسید

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت ثالوند برگزار و افزایش سرمایه ۳۹.۱۳ درصدی این شرکت از محل سود انباشته، به تصویب رسید.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی گروه سرمایه‌گذاری مسکن، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند (ثالوند) با هدف بررسی افزایش سرمایه، و حضور بیش از ۶۰ درصد از سهام‌داران برگزار شد.

در این مجمع که به ریاست علیرضا مخصوصی، معاون مجامع و امور شرکت‌های ثمسکن برگزار شد، حسن افروشه، معاون مالی و منابع انسانی، احمدرضا محسنی، سرپرست معاونت فناوری و مدیریت ساخت گروه سرمایه‌گذاری مسکن و اعضای هیأت‌مدیره شرکت ثالوند حضور داشتند.

در این نشست، پس از قرائت دستور جلسه، گزارش هیأت‌مدیره درباره پیشنهاد افزایش سرمایه شرکت ارائه شد و سپس گزارش حسابرس و بازرس قانونی نیز در این خصوص به استماع حاضران رسید. در پایان، افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۲٬۳۰۰ میلیارد ریال به ۳٬۲۰۰ میلیارد ریال به تصویب مجمع رسید. این افزایش سرمایه به میزان ۹۰۰ میلیارد ریال، معادل ۳۹.۱۳ درصد، از محل سود انباشته و از طریق صدور سهام جدید انجام خواهد شد.

کد خبر: ۳۹۲٬۷۷۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha