به گزارش بازار، مهدی آخوندی روز دوشنبه، اظهار کرد: میزان بارندگیهای شهر قزوین نیز در سال زراعی جاری ۸۴.۵ میلی متر بوده، این در حالی است که بیشترین بارشهای ۲ روز گذشه استان مربوط به شهرهای آوج و قزوین با ۱۱ میلی متر بود.
وی ادامه داد: خروجی مدل های هواشناسی نشان می دهد همچنان تا اواخر هفته با گذر متناوب امواج تراز میانی جو، گاهی افزایش ابر و در پارهای مناطق بارش باران را داشته باشیم که بارشها در مناطق کوهستانی به صورت برف و با احتمال کولاک همراه باشد.
به گفته این کارشناس هواشناسی، برای امروز و فردا در بخشهای غربی و جنوبی استان وزش بادهای به نسبت شدید تا شدید پیش بینی می شود.
وی اضافه کرد: به لحاظ دمایی نیز از امروز با افزایش نسبی دما در سطح منطقه روبرو خواهیم بود.
آخوندی خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته شهرهای بویین زهرا با صفر و سیردان در بخش طارم سفلی با ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان بودند و دمای هوای قزوین نیز طی این مدت ۲ تا هشت درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بود.



نظر شما