۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
پروژه ۱۷ درصدی راه‌آهن بوشهر، چشم‌به‌راه ۱۰۰ همت اعتبار

پروژه ۱۷ درصدی راه‌آهن بوشهر، چشم‌به‌راه ۱۰۰ همت اعتبار

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر از تلاش برای تأمین اعتبار کلان پروژه راه‌آهن شیراز-بوشهر از طریق تشکیل کنسرسیوم با پتروشیمی‌ها خبر داد.

به گزارش بازار، اصغر کشوریان دوشنبه ۱۳ بهمن در نشستی با اصحاب رسانه از افتتاح و آغاز عملیات پروژه‌های عمرانی بزرگی در دهه فجر امسال خبر داد، اظهار کرد: پروژه‌های بزرگراهی، بازآفرینی بافت فرسوده، مسکن و راه‌آهن با اعتباری بالغ بر ۱.۳ همت (۱۳ هزار میلیارد تومان) در این ایام به بهره‌برداری می‌رسند. علاوه بر این، عملیات اجرایی طرح‌های دیگری در حوزه راه، مسکن و شهرسازی با اعتبار ۳.۳ همت (۳۳ هزار میلیارد تومان) نیز در دهه فجر آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای موفق طرح ملی مسکن در استان گفت: از ۱۱ هزار و ۹۰۰ متقاضی دارای شرایط در بوشهر، پنج هزار و ۶۰۰ نفر در پروژه‌های انبوه‌سازی مشارکت دارند که تاکنون هزار و ۳۰۰ واحد به آنان تحویل داده شده و ۷۰۱ واحد دیگر نیز تا پایان سال جاری تحویل خواهد شد.

کشوریان با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی سایر پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان به ۶۷ درصد رسیده است، افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده، مقرر شد برای حمایت از متقاضیانی که در تأمین آورده اولیه (سه میلیارد ریال) مشکل دارند، تسهیلات یک میلیارد ریالی با بهره ۴ درصد به هر واحد اعطا شود که اجرای این طرح از اردیبهشت‌ماه سال آینده آغاز می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان از احداث بزرگراه کنارتخته - دالکی به عنوان یکی از پروژه‌های مؤثر در کریدورهای ارتباطی نام برد و گفت: این طرح در دو قطعه با پیشرفت فیزیکی ۶۶ درصد در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود تا هفته دولت سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

کشوریان با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای تعیین وضعیت پروژه راه‌آهن شیراز - بوشهر توضیح داد: برآورد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه ۱۰۰ همت (یک میلیون میلیارد تومان) است که تأمین آن از محل بودجه عمومی دشوار است. بر همین اساس، پیگیری‌هایی برای جذب سرمایه از طریق کنسرسیوم با پتروشیمی‌ها و شرکت‌های خصوصی در جریان است.

وی افزود: این پروژه در ۱۷ قطعه با پیشرفت فیزیکی ۱۷ درصد در دست اجراست و اعتبار اولیه آن به همراه پنج طرح دیگر از محل اعتبارات استیجازی دفتر مقام معظم رهبری مصوب شده که بر اساس اولویت‌بندی تخصیص می‌یابد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان، باند دوم بزرگراه بوشهر - گناوه را یکی دیگر از پروژه‌های مهم عنوان کرد و گفت: ۱۵ کیلومتر از این محور ۳۰ کیلومتری فعال است و پیشرفت فیزیکی بهسازی آن به ۷۵ درصد رسیده است.

کشوریان در پایان با اشاره به برنامه بازآفرینی بافت‌های فرسوده در استان خاطرنشان کرد: یک هزار و ۵۰ تن قیر یارانه‌ای برای آسفالت معابر این بافت‌ها در شهرهای مختلف تأمین و به شهرداری‌ها تحویل داده شده است.

کد خبر: ۳۹۱٬۱۸۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha