۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
کاهش بارش‌ها و افت ذخیره سد کمال صالح زنگ هشدار برای تابستان ۱۴۰۵ است

کاهش بارش‌ها و افت ذخیره سد کمال صالح زنگ هشدار برای تابستان ۱۴۰۵ است

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: کاهش بارش‌ها و افت ذخیره سد کمال صالح زنگ هشدار برای تابستان ۱۴۰۵ است.

به گزارش بازار، سیدمحمد جمالیان با اشاره به بازدید خود از سد کمال صالح با اشاره به شرایط اقلیمی استان افزود: با وجود اینکه در ماه بهمن قرار داریم و انتظار می‌رود حوزه‌های آبریز سد در وضعیت مناسبی باشند، اما متأسفانه میزان بارش‌ها تا امروز مطلوب نبوده و ذخیره سد کمال صالح در وضعیت مناسبی قرار ندارد به‌طوری که این میزان ذخیره حتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز کاهش یافته است.

نماینده مجلس با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی زودهنگام در این حوزه تصریح کرد: از همین امروز باید به فکر روزهای گرم تابستان باشیم تا بتوانیم با مدیریت صحیح، همانند تابستان ۱۴۰۴، کمترین میزان قطعی آب را داشته باشیم. خوشبختانه علی‌رغم کاهش نزولات جوی، برنامه‌ها و تمهیدات مناسبی از سوی متولیان امر در حال اجراست که در این بازدید از نزدیک شاهد آن بودم.

جمالیان با اشاره به نقش مهم مردم در عبور از تنش آبی خاطرنشان کرد: گاهی تصور می‌شود با وجود برخی بارش‌ها، مشکل کم‌آبی کاهش یافته است، اما بازدید میدانی امروز نشان داد که وضعیت ذخیره سد کمال صالح نسبت به مدت مشابه سال گذشته پایین‌تر است و این موضوع پیام روشنی دارد؛ اینکه برای تابستان ۱۴۰۵ نیازمند مدیریت جدی‌تر منابع آب و همراهی بیشتر مردم در صرفه‌جویی هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، در روز ۵ بهمن؛ وی در پایان با تأکید بر اینکه هدف از طرح این موضوعات ایجاد نگرانی در میان مردم نیست، گفت: واقعیت این است که وضعیت نزولات و بارش‌ها نگران‌کننده است و عبور موفق از تابستان آینده، نیازمند تداوم برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و همکاری همیشگی شهروندان خواهد بود.

کد خبر: ۳۸۹٬۶۱۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha