۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲
ثبت نام ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در طرح نوسازی موتورسیکلت| تسهیلات ۲ برابر شد

ثبت نام ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در طرح نوسازی موتورسیکلت| تسهیلات ۲ برابر شد

مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: ۲۶ هزار و ۵۰۰ نفر در طرح نوسازی موتورسیکلت ثبت نام کردند که از این تعداد ۳۵۰ نفر به بانک معرفی شدند.

به گزارش بازار، محمدصادق حاتمی با تشریح جزییات طرح نوسازی موتورسیکلت اظهار داشت: تاکنون در قالب این طرح ۱۵۷ نفر تسهیلات بانکی دریافت کردند و ۱۱۰ نفر موتورسیکلت تحویل گرفتند.

مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) افزود: تولیدکنندگان خودروهای برقی و بنزینی در اجرای این طرح اقدام به تخفیف پنج درصدی کردند که به نفع خریداران است.

وی با بیان اینکه تسهیلات موتورسیکلت های بنزینی و برقی دوبرابر شد، گفت: متقاضیان می توانند برای جایگزینی موتورسیکلت ها برقی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت اقساط طی دوره ۳۶ ماهه به همراه ۲۶ میلیون تومان یارانه بلاعوض تسهیلات دریافت کنند.

حاتمی عنوان کرد: برای جایگزینی موتورسیکلت های فرسوده با بنزینی نیز تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت اقساط طی دوره ۳۶ ماهه، تسهیلات درنظر گرفته شده است.

مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ابراز کرد: علاقمندان برای شرکت در طرح جایگزینی موتورسیکلت های فرسوده به سامانه https://www.nnhk.ir/ مراجعه کنند.

کد خبر: ۳۸۹٬۳۷۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha