گوشی‌های بالای ۹۰۰ یورو ملزم به پرداخت تعرفه ۳۰ درصدی شدند

گوشی‌های بالای ۹۰۰ یورو ملزم به پرداخت تعرفه ۳۰ درصدی شدند

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، با اشاره به مصوبات این کمیسیون گفت: حقوق گمرکی گوشی های تلفن همراه با قیمت ۶۰۰ تا ۹۰۰ یورو، ۱۵ درصد و تا بالا ۹۰۰ یورو، ۳۰ درصد تعیین شده است.

به گزارش بازار، مجتبی یوسفی، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست نوبت عصر امروز (یکشنبه، ۲۸ دی‌ماه) کمیسیون تلفیق بودجه، گفت: اعضای کمیسیون تلفیق در جریان بررسی بخش منابع جزییات لایحه بودجه بخش منابع، حقوق گمرکی گوشی های تلفن همراه در سال آینده را مشخص و مصوب کردند که حقوق گمرکی گوشی های تلفن همراه با قیمت ۶۰۰ تا ۹۰۰ یورو، ۱۵ درصد باشد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ تأکید کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد که حقوق گمرکی گوشی های تلفن همراه بالای ۹۰۰ یورو، ۳۰ درصد تعیین شود.

وی ادامه داد: کمیسیون به جهت توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل ریلی و عمومی با انتشار ۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی موافقت کرد. لازم به ذکر است که منابع پیش بینی شده در این بخش ۴۰ همت بود که کمیسیون تلفیق این منابع را افزایش داد.

در ادامه مصوب شد نرخ ثبت تجهیزات هوشمند وارداتی از قبیل گوشی همراه و تجهیزات خودروها در شبکه های ارتباطی ۲۰ هزار تومان باشد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ گفت: کمیسیون تلفیق مصوب کرد؛ سقف تعداد واردات آمبولانس و خودروهای امدادی معاف از حقوق گمرکی، مالیات و عوارض ارزش افزوده و سود بازرگانی، ۴ هزار دستگاه باشد. این مصوبه به جهت نوسازی و تجهیز نیاز دستگاه های همچون اورژانس، هلال احمر و دستگاه های مرتبط مدنظر قرار گرفت.

یوسفی در پایان اعلام کرد: شایان ذکر است این مصوبات کمیسیون تلفیق برای نهایی شدن باید در صحن مجلس مصوب و به تایید شورای نگهبان نیز برسند.

کد خبر: ۳۸۸٬۴۴۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha